Τοπικά

ΕΕΔΕ : Με την ενότητα “Effective Communication and Advanced Selling Techniques” ξεκινά το Diploma in Sales Management στην Πάτρα

Effective Communication and Advanced Selling Techniques , Επιδοτούμενα προγράμματα εκπαίδευσης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με την ενότητα “ Effective Communication and Advanced Selling Techniques ” ξεκινά το Diploma in Sales Management την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 στην ΕΕΔΕ Πάτρας

Το Diploma in Sales Management προσφέρεται από την ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το Institute of Sales Management (ISM) του Ηνωμένου Βασιλείου, έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς (Professional Bodies) που απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες των πωλήσεων. Στόχος του ISM είναι η ανάδειξη του επαγγέλματος του πωλητή και η ανάπτυξη των στελεχών πωλήσεων μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επιπλέον σχετικών δράσεων.

Το Πρόγραμμα διαρκεί 8 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται δύο φόρες τον μήνα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) στην Ελληνική γλώσσα.

Απευθύνεται σε Προϊσταμένους Πωλήσεων, σε Στελέχη Τμημάτων που έρχονται σε επαφή με πελάτες και σε Πωλητές που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικοί στην εργασία τους.

Το Πρόγραμμα παρέχει τα πρακτικά εργαλεία και τα εφόδια που απαιτούνται για τη βελτίωση της οργάνωσης & διοίκησης των πωλήσεων, μέσα από την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων που αφορούν την πολυδιάστατη έννοια των πωλήσεων στη λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης.  Άλλωστε η δύναμη των πωλήσεων αποτελεί το κύριο μέσο για την προσαρμογή στο ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται θερμά από τις ελληνικές επιχειρήσεις. Ενδεικτικά, κάποιες εταιρίες που εμπιστεύθηκαν την εκπαίδευση των στελεχών τους είναι: ACS COURIER, APIVITA, ASTRAZENECA, BAYER, COCA COLA, CRETA FARM, DUROSTICK, FORTHNET, FRIESLAND, GLAXOSMITHKLINE, INTERAMERICAN, MAKRO CASH & CARRY, McCAIN, MEDIA MARKT, MISKO, OTENET,  POWER HEALTH, PRAKTIKER, SIEMENS, TASTY FOODS, TOYOTA, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, ΔΕΛΤΑ, ΔΟΥΡΟΣ, ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, ΚΡΙ-ΚΡΙ, ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ, ΝΗΡΕΥΣ, ΣΠΕΤΣΕΡΗΣ, ΤΙΤΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ,  ΦΑΓΕ.

Εισηγητής της πρώτης ενότητας είναι ο Σωτήρης Ησαΐας, ο οποίος είναι Sales & Marketing Manager στην Med Nautilus Telecommunications Ελλάδος, του Πολυεθνικού Ομίλου Telecom Italia.   Έχει διεθνή εμπειρία από την αγορά του Καναδά σε θέματα εξυπηρέτησης Σημαντικών Εταιρικών Πελατών και από το 1999 εργάζεται στην Ελλάδα στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών του Διαδικτύου της Πληροφορικής και του Data storage, σε Διευθυντικές θέσεις αντίστοιχα. Από το 2000, έχει δώσει δεκάδες συνεντεύξεις στην Ελληνική και Καναδική τηλεόραση όπως επίσης και σε επιστημονικά περιοδικά.  Ως Επιστημονικός Σύμβουλος Εταιρικής Εκπαίδευσης, έχει εκπαιδεύσει δεκάδες στελέχη Πολυεθνικών και Ελληνικών εταιρειών στην Ελληνική αγορά.

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί από το 0.24%, της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318 573 / 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, e-mail: patra@eede.gr, website: www.eede.gr