Τοπικά

Γομοστό Αχαΐας – Χολιγουντιανές σκηνές σε βενζινάδικο με καταδίωξη στην εθνική

παράνομης εμπορίας σκύλων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Θα μπορούσε να είναι σενάριο από ταινία , κι όμως συνέβη σε βενζινάδικο στο Γομοστό Αχαΐας

Τα γεγονότα έλαβαν ως εξής :

Φορτηγό με γαλλικές πινακίδες , σταμάτησε για ανεφοδιασμό στο βενζινάδικο. Οδηγός φαινόταν περίεργος στις κινήσεις του και όχι ιδιαίτερα νηφάλιος. Με περίτεχνο τρόπο κατάφερε να εξαπατήσει την ιδιοκτήτρια του καταστήματος και έναν εφοδιαστεί με 200 ευρώ καύσιμα και να γίνει καπνός.  Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το τμήμα ασφάλειας δυτικής Αχαΐας αλλά και των Πατρών όπου ξεκίνησε η αναζήτηση του φορτηγού. Παράλληλα ειδοποιήθηκε και ο πατέρας της ιδιοκτήτριας όπου τελικά αυτός εντόπισε το όχημα στην περιμετρική των Πατρών

Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη με το φορτηγό να περνάει παρότι είχε ειδοποιηθεί αστυνομία τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου ανενόχλητο. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι και το Ευπάλιο όπου τελικά μπλόκο της αστυνομίας κατάφερε να σταματήσουν το όχημα. Το όχημα αναζητούνταν προ ημερών από την ελληνική αστυνομία , αλλά κυκλοφορούσε με διαφορετικές πινακίδες , καθώς αρχικά έφερε πινακίδες με προέλευση από την Αλβανία.

Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο άνοιξαν το ψυγείο και βρήκαν περίπου 25 σκυλιά τα οποία τα κατά πάσα πιθανότητα προορίζονταν για παράνομη εμπορία.

Δείτε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας