Αθλητισμός

Έχασε την κούπα γοήτρου στα πέναλτι ο Πανμοβριακός

 
 
 
 
“Λύγισε” στα πέναλτι…

Ο Πανμοβριακός δεν μπήκε με το “δεξί” στην πρώτη μάχη που έδωσε στην ιστορία του για το Σούπερ Καπ, αφού ο Διαγόρας Βραχνείκων του “έκλεψε” το τρόπαιο με 4-3 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια).

Η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου με πολλά νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα και μόνο (Αγγελής, Κοκκίνης, Π.Νιφορόπουλος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Χριστόπουλος) και την με Κουλούρη, Ζήγκο, Σπανό, Γ.Νιφορόπουλο και Γ.Λιάκο από την περυσινή ομάδα, οι “ροσονέρι” είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας στο πρώτο μέρος και ευτύχησαν να προηγηθούν με “βολίδα” του Γρηγόρη Νιφορόπουλο (34′), που άφησε ανήμπορο να αντιδράσει τον Μπαμπούνη.

Η χαρά δεν κράτησε πολύ για τον Πανμοβριακό, αφού δύο λεπτά αργότερα η άμυνα ολιγώρησε και ο Τσιριγώτης με ψύχραιμο τελείωμα έφερε το σκορ σε ισορροπία. Στα πέναλτι ο Μπαμπούνης απέκρουσε τις εκτελέσεις των Αποστολόπουλου και Γραμματικόπουλου και οι “μπλε” με 4-3 στέφθηκαν τροπαιούχοι για 4η φορά στον θεσμό του Σούπερ Καπ.

Οι συνθέσεις…

Διαγόρας Westenergy Σχοινάς): Μπαμπούνης, Δριμάλας, Α.Τρίγκας, Ρίλντι, Ν.Τρίγκας, Ρουγκάλας (87′ Καφεντζής), Γκέγκα (69′ Τριανταφυλλόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Κωνσταντινίδης (78΄ Καλλιτσουνάκης), Σταυρόπουλος (65′ Ρουμπάτος), Τσιριγώτης.

Πανμοβριακός Ριόλου (ΝτΣπυρόπουλος): Ζήγκος, Καλογερόπουλος, Γ. Λιάκος, Σπανός, Π. Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Γ. Νιφορόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουλούρης (46′ Γραμματικόπουλος), Β. Χριστόπουλος (78′ Διακάτος), Αγγελής (56′ Σουρανής).