Τοπικά

Οδηγίες προς τους γονείς του 2ου Δημοτικού από την Διευθύντρια του σχολείου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Δείτε την ανακοίνωση της διευθύντριας του 2ου Δημοτικού σχολείου:

Καλή σχολική χρονιά και καλή αρχή σε όλους μας!

Για τους νέους γονείς του σχολείου μας το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2693023113 και το φαξ 2693025835. Το πρώτο διάλειμμα είναι στις 9:40 έως τις 10:00. Το σχολείο τελειώνει στις 13:15 και οι γονείς έχουν την υποχρέωση να παραλάβουν τα παιδιά τους με το χτύπημα του κουδουνιού στην έξοδο του σχολείου. Το πρωί οι γονείς αφήνουν τα παιδιά στην είσοδο και τους εφημερεύοντες εκπαιδευτικούς από ώρα 8:00- 8:15. Ακολούθως αποχωρούν και η πόρτα κλείνει.

Ολοήμερο δε λειτουργεί τη φετινή χρονιά στο σχολείο μας. Υπάρχει η δυνατότητα ενισχυτικής διδασκαλίας από εκπαιδευτικό του σχολείου ή εγγραφής στην τάξη υποδοχής για πρόσθετη βοήθεια. Σύντομα θα τοποθετηθεί κοινωνικός λειτουργός με τον οποίο μπορείτε να έχετε συνεργασία αν το επιθυμείτε. Μέσα στον Σεπτέμβριο θα γίνουν οι πρώτες συναντήσεις- ενημερώσεις των γονέων από τους εκπαιδευτικούς. Στο σχολείο υπάρχουν κάποια ξεχασμένα ρούχα, μπορείτε να αναζητήσετε κάτι που πιθανόν χάσατε. Το σχολικό κυλικείο λειτουργεί και φέτος η κα Μάντη.

Αν κάποιος γονέας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τσάντα, τετράδια, μπογιές ή άλλη γραφική ύλη για παιδάκια του σχολείου μας που το έχουν ανάγκη παρακαλούμε να τα παραδώσει στη διευθύντρια. Σύντομα θα σας δοθεί ανακοίνωση με τους τοποθετημένους εκπαιδευτικούς και άλλες πληροφορίες για τη σωστή λειτουργία του σχολείου μας. Μην ξεχάσετε τα ΑΔΥΜ οι γονείς της Α και Δ τάξης. Τέλος να καλωσορίσουμε τους μαθητές της Α τάξης και όσα παιδάκια ήρθαν με μετεγγραφή στο σχολείο μας. Καλή μας χρονιά!