Τοπικά

Δήλωση Ιάσονα Φωτήλα για ομιλία Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

επιμελητηριακές εκλογές , Ιάσονας Φωτήλας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

O Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Αχαΐας, κ. Ιάσων Φωτήλας, σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν θα σχολιάσω τις παροχές που έταξε ο κος Τσίπρας στη ΔΕΘ. Δεν αξίζει τον κόπο !
Θα σχολιάσω όμως αυτά που ισχυρίστηκε ότι έπραξε τα προηγούμενα χρόνια.
Πιστός εκφραστής της φιλοσοφίας του Γκαίμπελς λοιπόν ο κος Τσίπρας εκθειάζοντας όλα τα λάθη και τις παραλείψεις του :

• Μίλησε για ρεκόρ τουρισμού. Παρέλειψε βέβαια να πει ότι παρά ταύτα τα έσοδα μειώθηκαν και βέβαια κουβέντα για το παγκόσμιο ρεκόρ φορολογίας που κατάφερε επί των ημερών του!! Η χώρα μας βγήκε παγκόσμια πρωταθλήτρια φορολογίας για το 2017. Αυτό κι αν είναι ρεκόρ!!

• Μίλησε για Ενέργεια λέγοντας πως η χώρα μας επί των ημερών του εξελίσσεται σε ένα ενεργειακό κολοσσό. Προφανώς αυτό που μας έλειπε ήταν η αγορά της Σκοπιανής εταιρίας του συνεργάτη του κ. Ζάεφ και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και το τεράστιο πελατολόγιο της των 70 ατόμων!!!

• Μίλησε για τους οδικούς άξονες που έγιναν επί των ημερών του. Προφανώς εννοούσε τις κορδέλες που έκοψε, γιατί μόνο αυτή ήταν η εισφορά του στην πραγματοποίηση των έργων. Είχε δε το θράσος να αναφερθεί και στην Εθνική οδό Πατρών – Πύργου!! Ένα έργο που κινδυνεύει να χαθεί με αποκλειστική ευθύνη του κου Τσίπρα και του πρώην εκλεκτού του, κου Καλογρίτσα.

• Μίλησε για τη Δημόσια υγεία και για την μεταρρύθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας. Δεν είπε βέβαια ότι η μεταρρύθμιση του είναι τόσο πετυχημένη που σήμερα 1.000 περίπου γιατροί καλούνται να φροντίσουν 11.000.000 ασθενείς!!!

• Μίλησε για εμβάθυνση της Δημοκρατίας!! Δεν μας είπε όμως για ποιά Δημοκρατία μιλάει; Για την Δημοκρατία του Ρουβίκωνα; Των αναρχικών που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια μας; Tων κουκουλοφόρων μαρτύρων; Του Βαξεβάνη; Του Φλώρου; Ή μήπως για την Δημοκρατία του Κουφοντίνα που παρεμπιπτόντως φέτος έκανε περισσότερες διακοπές από όλους μας!!

Εν κατακλείδι το μόνο αληθινό που είπε ο Κος Τσίπρας στη ΔΕΘ, στον προσωπικό του βωμό του ψέματος, είναι ο μποναμάς, το χαρτζιλίκι που όντως θα δώσει σε κάποια μερίδα πολιτών αφού πρώτα βέβαια “βίασε” ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.
Ο Αναίσχυντος!!!».