Τοπικά

ΑΚΙΔΑ – “Αποδομεί” τα περί επιτυχιών της Δημοτικής Αρχής για σκουπίδια και Ολυμπία Οδο

Τόπος που αξίζει να ζεις , περί επιτυχιών της Δημοτικής Αρχής
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Φουλ επίθεση από τον Παναγιώτη Κουνάβη και την δημοτική Παράταξη ΑΚΙΔΑ , όπου με επιχειρήματα αποδημεί τα περί επιτυχιών της Δημοτικής Αρχής , για την Ολυμπία Οδό και το ζήτημα των σκουπιδιών. Αναλυτικά αναφέρει :

Για την Ολυμπία Οδό

Χθες βράδυ στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά και στο site που δημοσιεύει πάντα ειδήσεις κατ εντολή της Δημοτικής Αρχής ανακοινώθηκε η “μεγάλη επιτυχία” του Δημάρχου για την Ολυμπία οδό. Επειδή μνήμη διαθέτουμε ακόμα,θα υπενθυμίσω σε όσους τρέχουν να πανηγυρίσουν ότι επιτέλους υλοποιούνται οι δεσμεύσεις Χρυσοχοΐδη.

Αν ανατρέξετε στα δημοσιεύματα του Οκτώβρη του 14 σχετικά με την επίσκεψή του υπουργού στην Ηλεία,αλλά και στην τότε συναντηση στην Αθήνα λίγες ημερες αργότερα,θα δείτε ότι οι δηλώσεις του πρώην υπουργού υλοποιήθηκαν στο ακέραιο,όχι φυσικά από τον ίδιο,άλλα από τη σημερινή κυβέρνηση. Νότια χάραξη δεν θα υπάρξει και θα κατασκευαστούν οι παρακάμψεις που έταξε ο τότε υπουργός.

Φυσικά ο Δήμαρχος αυτά ήθελε πάντα και ουδέποτε αγωνίστηκε πραγματικά για την διεκδίκηση της νότιας χάραξης. “Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη” το αίτημα των μεγαλοεργολάβων από την σημερινή κυβέρνηση,την Περιφέρεια και τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας υποθηκεύοντας το μέλλον μιας περιοχής. Από τα Βραχνεΐκα έως την πόλη της Κάτω Αχαΐας. 

Να μην ξεχάσουν να πανηγυρίσουν όλοι μαζί στο Αναπτυξιακό Συνέδριο που ψήφισε χτες η δημοτική αρχή και ανέθεσε στην αγαπημένη της εφημερίδα.

Για τα σκουπίδια

Άφήστε, καλύτερα κ. Δήμαρχε,αυτή τη φορά, η σιωπή θα ήταν η καλύτερη απάντηση. Ο κόσμος φωνάζει για την αποκομιδή που δεν γίνεται.Και αυτό δεν έχει καμία σχέση τον καθαρισμό των κτιρίων που επικαλείστε και είναι υποχρέωση του Δήμου.

Γνωρίζατε το πρόβλημα πως διογκώνεται το καλοκαίρι. Γιατί ο Δήμος δεν προσέλαβε έκτακτο προσωπικό όπως κάνουν άλλοι Δήμοι?  Γνωρίζατε επίσης πως οι 12 εργαζόμενοι δεν θα έρθουν το καλοκαίρι και οι οποίοι,δεν προσλαμβάνονται από τον Δήμο αλλά από το Υπουργείο ως αποτέλεσμα των απεργιών και των αιτημάτων των εργαζομένων στους ΟΤΑ πριν ενάμιση χρόνο περίπου.

Για το απορριμματοφόρο γιατί δεν υπήρξε πρόνοια να το προμηθευτεί ο Δήμος νωρίτερα?

Η μονάδα της αντίστροφης όσμωσης θα πρέπει πρώτα να δημοπρατηθεί. Αλλά και να πάψει το Φλόκα να είναι τόπος υποδοχής των απορριμμάτων όλου του νόμου και όχι μόνο. 

Γιατί εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν τοποθετεί οι κάδοι που έχει χωροθετήσει η δημοτική κοινότητα της Κάτω Αχαΐας?

Καλό θα είναι στις αδυναμίες και τα προβλήματα και να αναλαμβάνουν κάποιοι τις ευθύνες που τους αναλογούν και οι πολιτικές ευθύνες σας,είναι πολλές. Όμως αυτό είναι κάτι άγνωστο για εσάς, αφού ακόμα και σε συναντήσεις που εσείς ζητήσατε για το πρόβλημα, ήσασταν απών.

Φυσικά μια συγγνώμη από τους δημότες για την ταλαιπωρία τους, ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, για εσάς.