Τοπικά

ΑΚΙΔΑ : Είπαμε και λέμε το νερό νεράκι

ΑΚΙΔΑ , αυτόνομη κάθοδος της Α.ΚΙ.Δ.Α. , Α.ΚΙ.Δ.A. , λέμε το νερό νεράκι , δημοτικής αρχής , ΑΚΙΔΑ , Δήμο Δυτικής Αχαΐας , ΑΚΙΔΑ ακαταλληλότητα του νερού , Ριπές ΑΚΙΔΑ σε τοπικό site , Αποχώρησε η ΑΚΙΔΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο , Χωρίς μηχάνημα POS η ΔΕΥΑΔ , πρόβλημα με τις διακοπές του νερού , ΑΚΙΔΑ , Παναγιώτης Κουνάβης , διακοπές νερού ,
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Η απάντηση της ΑΚΙΔΑ στο δελτίου τύπου της ΔΕΥΑΔ (σχετικό άρθρο)

Είπαμε και λέμε το νερό νεράκι αναφέρει με ανάρτηση του ο επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ Παναγιώτης Κουνάβης , κάνοντας λόγο επίσης πως η διοίκηση της ΔΕΥΑΔ βρίσκεται “σύγχυση” ακόμη και για το πότε ανέλαβε “ανάλογα” με το πρόβλημα. Αναλυτικά αναφέρει : 

Ποτέ αναλάβανε τελικά το 2010 για το 2014 ; Αναλόγως με το πρόβλημα από ότι φαίνεται. Αφού έχουν νέα έκθεση γιατί δεν την δημοσιοποιούν να μάθει ο κόσμος; Εν το μεταξύ με τις έκτακτες επιχορηγήσεις την έχουν την αδυναμία τους απ ότι φαίνεται. Γιατί έκτακτη επιχορήγηση και για τον υδατόπυργο της Κάτω Αχαΐας εδώ και δύο χρόνια έχουν πάρει και τα κάνανε ρόιδο. Ακόμα να επισκευαστεί ο υδατόπυργος. Τα λεφτά έχουν πιστωθεί,αλλά στην Αχαγιά είπαμε και λέμε το νερό νεράκι!