Τοπικά

H σπείρα με τα δήθεν τροχαία “χτύπησε” ξανά

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ξαναχτύπησε η σπείρα που σκορπίζει τον τρόμο με τα δήθεν τροχαία στην Πάτρα.

Ένα νέο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, με θύμα τη μητέρα φωτογράφου του patrasevents.gr, η οποία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που την αναστάτωσε.

Μέλος της σπείρας, την κάλεσε και μόλις εκείνη σήκωσε το ακουστικό, άκουσε μία φωνή να της λέει ότι η κόρη της τράκαρε στην Αχαγιά και σκότωσε ένα παιδί.

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε στο άκουσμα αυτής της πληροφορίας και δεν ήξερε πως να αντιδράσει, ειδικά όταν από την άλλη γραμμή, άκουγε τα ουρλιαχτά της δήθεν κόρης της, η οποία φώναζε “Μαμά, έλα να με πάρεις”.

Στη συνέχεια, οι απατεώνες που δεν υπολογίζουν τίποτα και εκβιάζουν τον κόσμο, προσποιούμενοι ότι είναι από την Ασφάλεια Κάτω Αχαΐας και κρατούν εκεί την κόρη της, της ζήτησαν το ποσό των 45.000 ευρώ, σαν εγγύηση για να μπορέσουν να την αφήσουν να πάει σπίτι της μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, αλλιώς θα πήγαινε φυλακή.

Τότε, η γυναίκα που είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, άρχισε να αντιλαμβάνεται, ότι κάτι δεν πάει καλά. Μάλιστα, τους είπε να ενημερώσει την Αστυνομία και εκείνοι της είπαν ότι δεν χρειάζεται, αρκεί να δώσει τα χρήματα και τότε η κόρη της θα ήταν ελεύθερη να φύγει.

Τελικά, η μητέρα της κοπέλας κατάλαβε ότι πρόκειται για ψέμα και δεν έπεσε στην παγίδα.

Να σημειωθεί, ότι τα μέλη της σπείρας αυτής, παρακολουθούν τα θύματά τους πριν δράσουν, ώστε να είναι όσο πιο πειστικά γίνεται, όταν θα βρουν τον επόμενό τους στόχο.

Οι πολίτες θα πρέπει να προσέχουν και να μην πέφτουν στα “δίχτυα” των απατεώνων, οι οποίοι προκειμένου να βγάλουν χρήματα, δεν σκέφτονται τον ψυχολογικό πόνο που προκαλούν στους ανθρώπους που “βάζουν στο μάτι”.

patrasevents.gr