Αθλητισμός

Προπονητής στις υποδομές των Αστεριών ο Τσιμπούκης

 
 
 
 
Ανακοίνωσε Τσιμπούκη η ομάδα των Αστεριών…

Ο Ηλίας Τσιμπούκης διαδέχεται στις ακαδημίες των Αστεριών Αχαϊας τον Αλέξανδρο Λυκούδη, όπως ανακοίνωσε χθες και επισήμως η ομάδα της Δυτικής Αχαϊας.

Ανερχόμενος και φιλόδοξος προπονητής, έχοντας παραστάσεις ως προπονητής Ακαδημιών σε Αίαντα, Απόλλωνα Πατρών και Ροίτικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αστεριών:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας Sports Academy ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον διπλωματούχο προπονητή Ηλία Τσιμπούκη.

O coach Ηλίας είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής Γ’ κατηγορίας της Γ.Γ.Α στην σχολή που διεξήχθει στην Αθήνα το 2013-2014 υπό την επίβλεψη των κυρίων Αναστασιάδη, Μίσσα, Μπολάτογλου.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τη βελτίωση αθλητών και διατροφής. Έχει διετέλεσει προπονητής ακαδημιών από το 2008 έως το 2015 στην ομάδα του Αίαντας ΑΣΑΑ. Έχει διετέλεσει προπονητής στα τμήματα Προ-μινι,Μίνι, παμπαίδες, παιδικό (υπεύθυνος ακαδημιών Φραγκίσκατος Σάκης).

Το 2015-2016 ήταν προπονητής στις ακαδημίες του Α.Σ. Απόλλων Πατρών (υπεύθυνος ακαδημιών Πετρόπουλος Κώστας). Προπονητής στα προαγωνιστικά τμήματα και βοηθός του μίνι τμήματος (1ος προπονητής Αγγελοπουλος Μίμης) Το 2016-2018 ήταν υπεύθυνος ακαδημιών στην ΑΕ Ροιτικων BC.

Η οικογένεια των Αστεριών Αρχαίας καλώσορίζει τον Ηλία Τσιμπούκη και του εύχετε καλή δύναμη»