Τοπικά

Τραχήλη: Οι αλήθειες του κ. Μητσοτάκη στην Πάτρα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

«Οι αλήθειες που είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης…

…για την Αχαΐα και την Δυτική Ελλάδα, στη συνέντευξη του το απόγευμα της Τετάρτης, πέραν όλων των άλλων, εκθέτουν την σημερινή κυβέρνηση και αποκαλύπτουν την προφανή αδυναμία της να αξιοποιήσει τις δυνατότητες μιας περιοχής προνομιακής σε ανθρώπινο δυναμικό, σε γνώση και δυνατότητες».
Α

υτό επεσήμανε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του στην Πάτρα.
«Όσοι έχουμε μια θέση θεσμικής ευθύνης στη Νέα Δημοκρατία γνωρίζουμε καλά ότι ο Πρόεδρος του κόμματος έχει σαφή, συγκροτημένο και επεξεργασμένο σχέδιο για την Αχαΐα και ποτέ δεν έπαψε να στρέφει το ενδιαφέρον του στην περιοχή», είπε η κ. Τραχήλη.

Και πρόσθεσε: «Η περιοχή μας είναι ψηλά στις προτεραιότητες του. Απ’ το Πανεπιστήμιο ως το λιμάνι και απ’ την ολοκλήρωση των έργων υποδομής ως την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως το μεταναστευτικό, τα απορρίμματα και η διαχείριση των υδάτινων πόρων, η Νέα Δημοκρατία έχει να προτείνει άμεσα εφαρμόσιμες και μετρήσιμες λύσεις που δεν προσκρούουν σε ιδεοληπτικές εμμονές αλλά ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες και τις συνθήκες της εποχής».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στη γλώσσα της κοινής λογικής, υπογράμμισε η κ. Τραχήλη. Σημειώνοντας ότι «όσο πιο γρήγορα προκηρυχθούν εκλογές τόσο το καλύτερο για την περιοχή μας, για την χώρα αλλά και για την κοινή λογική που φαίνεται ότι είναι ξένη έννοια για την παρούσα κυβέρνηση».