Τοπικά

Παραδόθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους από την Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων»…

…συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχναιίκων. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και συγκινητική, αφού μέσα σε μόλις πέντε ώρες συγκεντρώθηκαν πολλά είδη, όπως: φαρμακευτικό & υγειονομικό υλικό, γάλατα & τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής & εμφιαλωμένα νερά, τα οποία στη συνέχεια συσκευάστηκαν κατάλληλα σε χαρτοκιβώτια.

Την επόμενη μέρα, ο πρόεδρος & ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ.κ. Δημόπουλος Παναγιώτης & Ρόδης Γιώργος αντίστοιχα, συνοδευόμενοι από τον φίλο του Συλλόγου κ. Τάκη Καφούσια, τα παρέδωσαν στους ανθρώπους του Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ώστε να προωθηθούν στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί για ακόμα μία φορά όλους τους συνδημότες που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη ευαισθησία στο κάλεσμα του Συλλόγου και προσέφεραν τη βοήθειά τους για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Ευχή όλων μας να είναι η τελευταία φορά που χρειάζεται να γίνει τέτοια κινητοποίηση.