Αθλητισμός

#TsameloCup – Το απόλυτο αθλητικό τουρνουά του καλοκαιριού 

#TsameloCup
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

3 ημέρες στιγμές αθλητικής μάχης στη καρδιά της πόλης

Για 2η συνεχόμενη χρονιά μετά την περσινή επιτυχία στην παραλία της Κάτω Αχαΐας το #TsameloCup επιστρέφει. Αυτή τη φορά οι εγκαταστάσεις της GNN 3on3 streetball θα “πατήσουν” πλατεία Παπαγιαννοπούλου στην Κάτω Αχαία.

Ο επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής Άγγελος Τσάμης, ο Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας Sports Academy σε συνεργασία με τον Δήμος Δυτικής Αχαΐας  υπό την αιγίδα του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων φέρνουν στην πόλη μας το 2o #TsameloCup

Στη πόλη μας και ο “Δράκος” του μπάσκετ. Ο  Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρεθεί στην Κάτω Αχαΐα να ξεναγηθεί και να μιλήσει για τον αθλητισμό στις αναπτυξιακές ηλικίες του Μπάσκετ. Επίσημοι καλεσμένοι, μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, πλούσια event, εκπλήξεις, δώρα, χορευτικά συγκροτήματα θα παρελάσουν το τριήμερο 29-30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου.

Ακόμα μαζί μας ο Αχαγιώτης Γιώργος Καρπής που θα μας παρουσιάσει σε επιδείξεις πως κατέκτησε την Ευρώπη και όχι μόνο με τα πατίνια του, καθώς θα δοκιμάσουν να ρολλάρουν όλοι!!!

Μαζί μας το νέο άθλημα που κάνει την εμφάνιση του στη πόλη μας το “Πινκ πονγκ” που θα σε έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εμπειρία την επιτραπέζια αντισφαίριση!!!

Μείνετε συντονισμένοι έρχεται καυτός Ιούνιος !!!

#Προσεχώς 

1. Εγγραφές για τουρνουά
2. Πρόγραμμα τουρνουά
3. Ανακοινώσεις All Star Players