Lifestyle

Στον Άραξο προσγειώθηκε η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα

Λάλα Σάλμα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Έφτασε με ιδιωτική πτήση στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, η οποία προσγειώθηκε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου. Η πριγκίπισσα συνοδευόταν από τον γιο της, τον διάδοχο και πρίγκιπα Μουλάι Χασάν.

Η οικογένεια κάθε καλοκαίρι έρχεται στην χώρα μας και ιδιαιτέρως στην περιοχή της Κυλλήνης. Πέρυσι η πριγκίπισσα του Μαρόκου εκτός από την αγαπημένη της Ηλεία είχε ταξιδέψει και στην Κέρκυρα ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από το Ιόνιο είχε λατρέψει και την Τζια στο Αιγαίο πέλαγος όπου μάλιστα φρόντισε να αγοράσει και μία βίλα.

Για την ασφαλή άφιξη της και την επίσημη υποδοχή που της επιφυλάχθηκε στο αεροδρόμιο του Αράξου είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από την ασφάλεια του αεροδρομίου και την ΕΛΑΣ. Το μόνο που δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί ήταν λόγω του άστατου, βροχερού καιρού που επικρατεί στην περιοχή, το προβλεπόμενο για τέτοιες VIP περιπτώσεις, κόκκινο χαλί.

Υπενθυμίζεται ότι η βασιλική οικογένεια του Μαρόκου στηρίζει και επισκέπτεται την Δυτική Ελλάδα τουλάχιστον τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και μάλιστα με σταθερή σχεδόν ετήσια συχνότητα.  Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το χρονικό διάστημα που η Πριγκίπισσα και ο γιος της θα παραμείνουν για τις διακοπές τους στην περιοχή.

Τέλος , σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα , η Λάλα χώρισε φέτος από τον σύζυγο του βασιλιά Μοχάμεντ Στ’ με τον οποίο θα συμπλήρωναν 16 χρόνια γάμου.