Τοπικά

Patras Motor Show: Αυτό το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην τελική ευθεία μπήκαν, πλέον, οι ετοιμασίες για το φετινό Patras Motor Show, το οποίο θα διοργανωθεί για 8η χρονιά στο Μόλο της Αγίου Νικολάου από τη ΦΙΛΜΠΑ.

Το ιβέντ θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23-24 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο.

Οι διοργανωτές του Patras Motor Show έδωσαν συνέντευξη Τύπου, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του διημέρου, καθώς επίσης και τους στόχους της διοργάνωσης. Η συνέντευξη δόθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ και οι κυριότερες τοποθετήσεις των ομιλητών έχουν ως εξής:

Κυριάκος Καπετανάκης (πρόεδρος ΦΙΛΜΠΑ): «Η ΦΙΛΜΠΑ διοργανώνει για 8η χρονιά το Patras Motor Show. Πρόκειται για μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός και αυτό φαίνεται και από την αναγνωρισιμότητα που έχει από τον κόσμο, καθώς μόνο πέρσι μετρήσαμε περίπου 40.000 επισκέπτες. Ο μεγάλος στόχος μας είναι η σύνδεση με την κοινωνία και τους φορείς γι΄ αυτό και στο πρόγραμμα έχουν συμπεριληφθεί και πολλές σχετικές δράσεις. Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια».

Τάκης Πετρόπουλος (βοηθός Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού): «Ο Δήμος Πατρέων στέκεται πάντα κοντά σε τέτοιου είδους προσπάθειες που βοηθούν την ανάπτυξη της περιοχής μας. Παραχωρήσαμε δωρεάν τον χώρο που θα φιλοξενήσει το Patras Motor Show. Είμαι σίγουρος ότι και φέτος η διοργάνωση θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία».

Ν. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ»

Ακολούθησε ανάλυση του προγράμματος του διημέρου από το μέλος της ΦΙΛΜΠΑ, Νίκο Καπετανάκη, καθώς επίσης και διάφορες χρηστικές οδηγίες. «Είναι η 8η χρονιά που διοργανώνεται το Patras Motor Show. Εχουμε αφήσει τον ιδρώτα μας σε αυτήν τη διοργάνωση. Προσθέσαμε και αρκετά δρώμενα, τα οποία θα εμπλουτίσουν το διήμερο και πιστεύουμε θα ικανοποιήσουν τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καπετανάκης.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου έγιναν τοποθετήσεις και από εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού, των ιδρυμάτων «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Κιβωτός της Αγάπης», του ΣΟΨΥ, του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», των χορηγών επικοινωνίας, κ.ά.

Δρώμενα, εκθέσεις και εκπλήξεις!

Εκθέσεις, πολιτιστικά δρώμενα και διάφορα χάπενιγκς αναμένεται να προσφέρουν ένα χορταστικό διήμερο στους επισκέπτες του 8ου Patras Motor Show. Το πρόγραμμα έχει αναλυτικά ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/6: Είσοδος εκθετών (10π.μ.-2μ.μ.), αναγνωρίσεις επιδείξεως φουσκωτών σκαφών (12μ.-2μ.μ.), έναρξη έκθεσης (5μ.μ.), επιδείξεις φουσκωτών σκαφών (5-9μ.μ.), παρουσίαση συμμετεχόντων (7μ.μ.), Arena Auto & Moto-Db Show (8.30μ.μ.), εγκαίνια (9.15μ.μ.), πολιτιστικά δρώμενα και χορευτικά (9.30μ.μ.), συναυλία (9.45μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6: Αναγνωρίσεις επιδείξεως φοσυκωτών σκαφών (11π.μ.-1μ.μ.), παρουσιάσεις από ΕΕΣ (11.30π.μ.), έναρξη διαδικασίας αξιολογήσεων «Best of 2018» (12.30μ.μ.), διαγωνισμός «Questions & Motors» (1.30μ.μ.), επιδείξεις φουσκωτών σκαφών-Freestyle Jet Ski Show (6-7.30μ.μ.), Auto & Moto-DB Show (8-8.30μ.μ.), πολιτιστικά δρώμενα και χορευτικά (8.45μ.μ.), απονομές-τελετή λήξης (9μ.μ.), συναυλία (10μ.μ.), αποχώρηση εκθετών (10.30μ.μ.).