Event

Summer Art Yet Fun Market 2018 με συμμετοχή από την Δυτική Αχαΐα

Art Yet Fun
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Art Yet Fun  επιστρέφει στην παραλία! Και φέτος η Γιορτή Χειροτεχνών εκδράμει εκτός κέντρου. Αυτή την φορά το Summer Art yet Fun Market θα διοργανωθεί στον χώρο του Ιόνιο stage πίσω από το parking της Πλαζ του ΕΟΤ, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου.

Εκεί θα δώσει το παρόν και ο Αχαγιώτης καλλιτέχνης Σπύρος Λεμονιάς (Crazy Metal Sculptures) με τις εκπληκτικές κατασκευές του από μεταλλικά υλικά.

Το Summer Art Yet Fun Market 2018 θα διατηρεί ανοικτές τις πόρτες του από τις  11.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ σε έναν όμορφο χώρο, σκιερό και δροσερό, γεμάτο με παράλληλες εκδηλώσεις, εκθέσεις και εργαστήρια αλλά, κυρίως, γεμάτο από πανέμορφα χειροτεχνήματα από δεκάδες χειροτέχνες της Πάτρας, της Δυτικής Ελλάδας και της Αθήνας.

Το κοινό της Πάτρας – το οποίο έχει ήδη τιμήσει με την παρουσία του τα προηγούμενα Markets της Art Yet Fun στην Αγορά Αργύρη, το Ξενοδοχείο Αστήρ και το Royal – θα διαλέξει από μια πολύ μεγάλη ποικιλία αποκλειστικά χειροποίητων δώρων, διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων, χειροποίητων ρούχων, καλλυντικών, σαπουνιών, μαγιό,  παιχνιδιών και άλλων παιδικών χειροτεχνημάτων και πολλών άλλων.

Στον χώρο του Ιόνιο Stage λειτουργεί καφετέρια, ενώ η φυσική σκιά διατηρείται όλη την ημέρα. Διατίθεται ένα τεράστιο πάρκινγκ, ο χώρος είναι προσβάσιμος και με αστικό  λεωφορείο, ενώ σε λίγα μέτρα απόσταση βρίσκεται η Πλαζ του ΕΟΤ για το μπάνιο της οικογένειας!