Τοπικά

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στην Κάτω Αχαγιά

Συνελήφθησαν , Κάτω Αχαΐα
 
 
 
 
Χθες το πρωί στην Κάτω Αχαγιά…

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 47 και 42 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, διότι μετέβη σε οικοδομή και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από 47χρονο ημεδαπό το κινητό του τηλέφωνο.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 49 και 48 ετών αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή  τους και κατασχέθηκαν ένα ξύλινο ρόπαλο (τύπου γκλοπ) και έξι ναρκωτικά δισκία.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 3,7 γραμμαρίων.