Lifestyle

Χριστίνα Βαβαρούτα – Η νεαρή γιατρός των γηπέδων μιλά στο westcity.gr

Χριστίνα Βαβαρούτα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Είναι νέα, όμορφη και τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε στα γήπεδα της Αχαΐας…

Ο λόγος για την Χριστίνα Βαβαρούτα από το Ριόλο της Δυτικής Αχαΐας, η οποία έχει σπουδάσει νοσηλευτική, αλλά ασχολείται και με τον αθλητισμό , μέσα από το ρόλο του γιατρού εντός του αγωνιστικού χώρου. Είναι πολύ πιθανό να τη συναντήσετε την ώρα που «γιατρεύει» τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αετού Ρίου.

Η Χριστίνα ασχολείται επίσης και με παιδιά με ειδικές ανάγκες καθώς είναι ομαδάρχης σε κατασκήνωση της Αττικής. Και οι ασχολίες της δεν σταματούν εδώ.

Η νεαρή νοσηλεύτρια θέλοντας να προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία παρακολουθεί σεμινάρια πρώτων βοηθειών αλλά και ημερίδες με ιατρικά και νοσηλευτικά θέματα τόσο εντός Πατρών όσο και σε άλλες πόλης της Ελλάδας. Επίσης, από το 2015 είναι εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό στο σώμα της νοσηλευτικής και είναι στο Τμήμα επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται να την δούμε και σε άλλη ομάδα καθώς εκτός των άλλων της έχει προταθεί να είναι στο  team του Πανμοβριακού Ριόλου . Σχετικά με τους μελλοντικούς της στόχους η Χριστίνα μας ανέφερε :

” Όσο αναφορά τους μελλοντικούς μου στόχους είναι να ασχοληθώ όσο το δυνατόν με περισσότερες ποδοσφαιρικές ομάδες τόσο μεγάλων όσο και (παίδων – προπαίδων). Να μην αφήσω την προσφορά μου στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό . Τον Ιούνιο και Ιούλιο θα βρίσκομαι στην Κόρινθο (The Ranch) ως ομαδάρχης σε κατασκήνωση και τον Αύγουστο στον Μαραθώνα με παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ). Η σχολή μου , μου έδωσε υποτροφία και πρόκειται να είμαι στην Αγγλία για τη συνέχεια των σπουδών μου, όπου θα έχω την τιμή να δουλεύω σε Νοσοκομείο στο Bristol ” 

Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον της Χριστίνας θα είναι λαμπρό !!!