Τοπικά

Τραχήλη: Ύβρις για τους συνταξιούχους η «καθαρή έξοδος»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ύβρις προς τους εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους…

…που απ’ την νέα χρονιά θα δουν τις αποδοχές τους να περικόπτονται ξανά αποτελούν οι πρόσφατες επαναλαμβανόμενες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών περί δήθεν «καθαρής εξόδου» απ’ τα μνημόνια τον προσεχή Αύγουστο.

Αυτό ανέφερε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη σε συναντήσεις που είχε στην Πάτρα, το πρωί της Παρασκευής, με συνταξιούχους εμπόρους απ’ το κέντρο της πόλης.
«Όταν, με τον πλέον προφανή τρόπο, είναι ορατό ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει περικοπές έως και 18% στις συντάξεις απ’ την πρώτη μέρα του 2019, τα περί ‘καθαρής εξόδου’ τον Αύγουστο δεν είναι παρά παραμύθια της Χαλιμάς, ενταγμένα στην γνώριμη πολιτική αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης που από καιρό έχουν υιοθετήσει οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», είπε η κυρία Τραχήλη.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο αρμόδιος Υπουργός άλλα λέει τη μία μέρα και άλλα την άλλη ενώ ακόμη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με ακριτομυθίες, προσπαθεί να θολώσει τα νερά χωρίς να δίνει μια καθαρή εξήγηση.
«Θα πρέπει να μάθουν οι συνταξιούχοι της Αχαΐας ότι οι επερχόμενες μειώσεις δεν ήταν αναγκαίες. Είναι τα θλιβερά απόνερα των ερασιτεχνισμών της κυβέρνησης που μας έχουν ήδη κοστίσει αρκετά. Αντί, λοιπόν, να κατασκευάζουν το μύθευμα της ‘καθαρής εξόδου’ ας επιλέξουν την οδό της καθαρής αλήθειας. Προειδοποιώντας τους συνταξιούχους για τα νέα δεινά που τους περιμένουν», κατέληξε η κυρία Τραχήλη.