Τοπικά

Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος – Ισχυρή & αξιόπιστη πολιτική δύναμη η Νέα Δημοκρατία

Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος δηλώνει έτοιμος να εργαστεί ξανά για την τοπική Νέα Δημοκρατία ευχαριστώντας όλους όσοι τον ψήφισαν.

Τα νέα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά : Γεωργιοπούλου Αθανασία , Γεωργιόπουλος Παναγιώτης , Κανελλόπουλος Βασίλειος , Ντάζου Ελένη , Παναγιωταρόπουλος Χρήστος , Παναγόπουλος Νεοκλής , Σπαλιάρα Κλαίρη , Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος , Χειρόπουλος Ανδρέας.

Αναλυτικά στο μήνυμα του ο Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος αναφέρει :

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου απέδειξε ότι η Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Αχαΐα αποτελεί ισχυρή αλλά και αξιόπιστη πολιτική δύναμη. Οι Νεοδημοκράτες της Δυτικής Αχαΐας απέδειξαν την Κυριακή πως μπορούν να  δίνουν  δυναμικά κι αποτελεσματικά αγώνες ενώνοντας τους πολίτες και αποτελώντας παράδειγμα αξιοπρέπειας, ήθους και ορθής πολιτικής παρουσίας. Η ενεργοποίηση και συμβολή η του κόσμου, μας ωθεί να συνεχίσουμε την επόμενη ημέρα των εκλογών ενωμένοι.

Επιθυμία μας είναι μια τοπική οργάνωση των πολλών, που δίνει φωνή στον ανώνυμο Νεοδημοκράτη, που δίνει την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να τολμούν και να διεκδικούν για τον τόπο τους, για τη Δυτική Αχαΐα. Συνεχίζουμε, με διαφάνεια, αξιολόγηση, ενότητα και πολιτική παιδεία. Πιστεύουμε και θα  εργαστούμε για μια τοπική που κάνει οργανωμένο διάλογο με την κοινωνία, που ενθαρρύνει τον πολίτη να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγή πολιτικής.

Επιπρόσθετα, θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στα μέλη της παράταξής μας από όλη τη Δυτική Αχαΐα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου αλλά και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίζω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις μου πιστός στις ιδεολογικές μας αρχές, και κοντά τους, πλάι τους, φίλος στην καθημερινότητά τους, συμμέτοχος στα προβλήματά τους.

Θα ήταν παράλειψη εκ μέρους μου να μη συγχαρώ τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους.