Αθλητισμός

Ανδρέας Οικονομόπουλος: “Όσο ζούμε…ελπίζουμε”

Αχαγιάς ’82 , Ανδρέας Οικονομόπουλος
 
 
 
 
Ο Ανδρέας Οικονομόπουλος μίλησε πριν το ματς με την Ακράτα…

Ο Ανδρέας Οικονομόπουλος της Αχαγιάς ΄82 πραγματοποίησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του και αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής με την Ακράτα εκτός έδρας.

Παράλληλα τοποθετήθηκε και για τον στόχο της ανόδου, με την ατάκα “όσο ζούμε… ελπίζουμε”, αφού μετά την ήττα με τον Γλαύκο, η τύχη δεν βρίσκεται στα χέρια της ομάδας του Θανάση Λιόνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αχαγιώτης μπασκετμπολίστας:

«Την Κυριακή καλούμαστε να δώσουμε ένα ματς σε μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας, απέναντι σε μία πολύ δουλεμένη και ποιοτική ομάδα, που μας είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε το «δύο στα δύο» και να δούμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε, έχοντας «καπαρώσει» και μαθηματικά την τέταρτη θέση.

Από την πλευρά μας, πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, γιατί πλέον δεν είναι μόνο στο χέρι μας για να καθορίσουμε την μοίρα μας. Εξαρτόμαστε από συνδυασμό αποτελεσμάτων. Πάντως όσο ζούμε ελπίζουμε και θέλουμε το καλύτερο».

Ήδη, είναι επιτυχημένη η πορεία της ομάδας μας στο μέγιστο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν επιθυμούμε κάτι καλύτερο».