Αθλητισμός

Β. Λάζαρης για Λέοντα Αλισσού: “Ο Λέων θα συνεχίσει να υπάρχει”

 
 
 
 
Το μήνυμα του προέδρου του Λέοντα Αλισσού για τον υποβιβασμό…

Ο Λέων Αλισσού δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α΄κατηγορία μέσω των μπαράζ και χθες έδωσε το τελευταίο παιχνίδι του (ήττα με 6-1 από τον Πήγασο) προτού αγωνιστεί στην Β΄ΕΠΣΑ.

Ο Βασίλης Λάζαρης έκανε ένα μίνι απολογισμό της τρέχουσας σεζόν και έστειλε μήνυμα για το μέλλον των “λιονταριών”. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Σημερα ο προορισμος για την Ιθακη τελειωνει Ο πηγαιμος ειχε ολη την γκαμα κατα την διαρκεια αγωνιες χαρες πικρες αλλα το κυριοτερο γνωσεις και εμπειριες.

Θελω να ευχαριστησω τους συνεργατες μου που εδωσαν και την ψυχη τους στη πορεια αυτη αλλα δεν στεφθηκε με επιτυχια λογω των επιλογων μας .Επισης ευχαριστω τον προπονητη και τους παικτες που εδωσαν τον καλυτερο εαυτον τους αλλα δεν εφτασε γιατι οι αντιπαλοι μας ειχαν το κατι παραπανω.

Θελω να συγχαρω την ΕΠΣΑχαιας και την επιτροπη διαιτησιας για την αψογη διοργανωση.Για το τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στους μικρους και μεγαλους χορηγους καθως και στους απλους φιλαθλους που στηριξαν την ομαδα ως το τελος και τους διαβεβαιω οτι ο ΛΕΩΝ ΘΑ συνεχισει να υπαρχει και να υπηρετει τους σκοπους για τους οποιους ιδρυθηκε.»

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ