Αθλητισμός

Ανακοίνωση Αχαϊκής: “Η απόφαση της ΕΠΟ μας δικαιώνει”

 
 
 
 
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Αχαϊκής…

«Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, σχετικά με την υπόθεση μη διεξαγωγής του αγώνα της ΑΧΑΪΚΗΣ με τον ΑΣΤΕΡΑ ΒΛΑΧΙΩΤΗ, είναι μια απόφαση που δικαιώνει το σωματείο μας και επιβεβαιώνει αυτό που από την πρώτη στιγμή ισχυριστήκαμε και δεν ήταν τίποτα άλλο, από το ότι κάποιοι δεν ήθελαν να αγωνιστούν.

Απόφαση που κατοχυρώνει τον αγώνα στην ΑΧΑΪΚΗ και τιμωρεί τον ΑΣΤΕΡΑ ΒΛΑΧΙΩΤΗ, με αφαίρεση 3 βαθμών και επιβολή προστίμου και που αποκαθιστά ηθικά την ομάδα μας.

Η ΑΧΑΪΚΗ βρέθηκε στο στόχαστρο με δημοσιεύματα αβάσιμα και συκοφαντικά αλλά και εκπομπές οι οποίες διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα και σπίλωσαν την εικόνα της ομάδας μας, της πόλης μας και των οπαδών της. Όλοι αυτοί, θα ζητήσουν άραγε συγνώμη από τον κόσμο της ΑΧΑΪΚΗΣ;

Με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, κλείνει και τυπικά η αγωνιστική χρονιά για την Αχαϊκή που βρίσκει την ομάδα μας υποβιβαζόμενη. Ο κόσμος της Αχαϊκής πρέπει συσπειρωμένος ,στην προσεχή γενική συνέλευση να αναδείξει νέα διοίκηση, ξεπερνώντας και τα προβλήματα που είχε η ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε.»