Τοπικά

Συλλήψεις στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών

Θύμα απαγωγής
 
 
 
 

Συλλήψεις της Ασφάλειας Πατρών για διακίνηση ναρκωτικών…

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 40 και 20 ετών, καθώς και ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 20χρονο και τον 19χρονο, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (1,4) γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον 40χρονο και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη δύο γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους (4,8) γραμμαρίων.

Σύλληψη  αλλοδαπού  για παράβαση του νόμου για τα όπλα, απειλή, αντίσταση και παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράν, διότι απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι) έναν 23χρονο ημεδαπό, έπειτα από μεταξύ τους διένεξη, ενώ στην προσπάθεια των αστυνομικών να δεσμεύσουν τον δράστη, εκείνος προέβαλε αντίσταση απωθώντας τους με τα άκρα του.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 35χρονου προέκυψε ότι στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα μας, ενώ στον τόπο του περιστατικού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το μαχαίρι.