Τοπικά

Μηνυτήρια αναφορά για το ζήτημα της μεταφοράς των απορριμάτων της Αιγιαλείας στο ΧΥΤΑ Φλοκα

απορριμάτων της Αιγιαλείας , ΧΥΤΑ Φλόκα , Φλόκα , σκουπιδιών της Αιγιαλείας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν πολίτες και φορείς κατά παντός υπευθύνου για το ζήτημα της μεταφοράς των απορριμάτων της Αιγιαλείας στο ΧΥΤΑ Φλόκα.

Αναλυτικα :

Τον εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτ. Πατρών επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί προκειμένου να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά για έρευνα εναντίον παντός υπευθύνου περί παράβασης καθήκοντος που αφορά την απειλή της δημόσιας υγείας των κατοίκων της Δυτικής Αχαΐας μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ΧΥΤΑ Φλόκα.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φλόκα Διαμαντόπουλος Παναγιώτης ,ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαζαρακίου Κυριαζόπουλος Ευάγγελος, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Άνω Σουδενείκων Καλδίρη Αδαμαντία, εκπρόσωποι των Συλλόγων της κοινότητας Φλόκα, του συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ωλενίας. Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας Γκοτσόπουλος Βασίλειος, ο Δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της παράταξης μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας Στεργιόπουλος Άγγελος και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Δυτικής Αχαΐα και Δημοτικός σύμβουλος Κουνάβης Παναγιώτης.