Τοπικά

Κάλπες σε 7 σημεία της Αχαϊας για τις εσωκομματικές της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ
 
 
 
 
Κάλπες σε επτά σημεία θα στηθούν στην Αχαΐα..

Σε 7 κάλπες θα μπορούν να ψηφίσουν όλοι όσοι το επιθυμούν, όσον αφορά στις εσωκομματικές εκλογές και την εκλογή συνέδρων της Νέας Δημοκρατίας, στις 13 Μαΐου.

Οι δημοτικές εφορευτικές επιτροπές που συγκροτήθηκαν είναι οι εξής: Βόρειου Τομέα Πάτρας, Νότιου Τομέα Πάτρας, Κέντρου Πάτρας, Δυτικής Αχαΐας, Αιγιάλειας, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου. Υπό την εποπτεία τους, θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία στις δημοτικές τοπικές οργανώσεις , που υπάγονται στην κομματική οργάνωση της Αχαΐας.

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή νέου προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, του προέδρου της ΔΗΜΤΟ. και των συνέδρων θα υποβάλλονται στη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (ΝΕΦΕ) Αχαΐας, ενώ οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα των μελών της δημοτικής τοπικής επιτροπής θα υποβάλλονται στην αρμόδια δημοτική εφορευτική επιτροπή.

Όλες οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων θα υποβάλλονται στα γραφεία της ΝΟΔΕ (Κορίνθου 301 – 303 και Παντανάσσης, τρίτος όροφος), μέχρι αύριο.

Οι ώρες υποβολής είναι οι εξής:

Πέμπτη: 10:00 π.μ. – 13.00 και 18:00 – 21:00

Παρασκευή: 10:00 πμ. – 13.00 και 17:00 – 19:00.