Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ – Αντλήστε ιδέες για το γάμο σας μέσα από μια καταπληκτική φωτογράφιση

ιδέες
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Όταν οι συντελεστές ενός γάμου έχουν ταλέντο και μεράκι για φρέσκες ιδέες τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καθηλωτικό! Επιλεγμένοι επαγγελματίες γάμου έβαλαν τη σφραγίδα τους σε ένα μεγαλοπρεπές wedding styled shoot που οργάνωσαν οι epilogesgamou.gr

Η μοντέρνα πρόταση με βιομηχανικά υλικά και ιδιαίτερα στοιχεία μπορεί να εμπνεύσει  τα ζευγάρια που θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και αναζητούν μια σύγχρονη εκδοχή για το γάμο τους.

Το πρωτοποριακό σκηνικό μιας παραθαλάσσιας γαμήλιας δεξίωσης στήθηκε στο χώρο OMEGA YACHT CLUB, με διακόσμηση και είδη γάμου TAILOVE MADE, ανθοστολισμό ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ, γλυκά GRANDE, έπιπλα  More Design by Georgiopoulos και υπηρεσίες εστίασης από το Patras catering.

Το γαμήλιο ζευγάρι φόρεσε νυφικό από τον οίκο Μιχαλάκου,  νυφικά παπούτσια TRACE και γαμπριάτικο σύνολο από το Principe. Νύφη και γαμπρός έλαμψαν με κοσμήματα ΜENTH, χτενίσματα GS Hair Salon και μακιγιάζ της Λήδας Τσιχλιά. Οι εικόνες μάγεψαν τους φακούς του φωτογράφου Γιώργου Κοσσιέρη και του βιντεογράφου Γιάννη Κωστέλου, οι οποίοι τις μεταφέρουν μοναδικά.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο εδώ.