Αθλητισμός

Γιάννης Σταυρόπουλος: “Τα δώσαμε όλα για να μείνει η Αχαϊκή”

 
 
 
 
Ο Γιάννης Σταυρόπουλος μίλησε στο westcity.gr για Αχαϊκή…

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Αχαϊκής, Γιάννης Σταυρόπουλος, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Πήγασο Μπεγουλακίου, όντας εκ των πρωταγωνιστών στην Α΄ΕΠΣΑ 2016/17 μίλησε για την Αχαϊκή, την Γ΄Εθνική, την παραμονή που τελικά δεν επιτεύχθηκε, αλλά και τον προπονητή του Αλέξη Γαβριλόπουλο.

Σίγουρα για τον ταλαντούχο παίκτη το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και οι εμφανίσεις με την φανέλα της Αχαϊκής ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον, αλλά αντεπεξήλθε πλήρως στις απαιτήσεις και παράλληλα σύλλεξε πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Σταυρόπουλος:

“Αρχικά η πορεία της ομάδας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και είχε ως στόχο την παραμονή στην κατηγορια.

Στην συνέχεια του πρωταθλήματος τα πράγματα άλλαξαν και δεν ξέραμε αν η ομάδα θα υπάρχει και την επομένη ημέρα. Για εμένα προσωπικά η χρονιά είχε πολλές αλλαγές, που δεν τις είχα ζήσει, όπως για παράδειγμα ότι σε κάθε γήπεδο υπήρχε αρκετός κόσμος με φανατικούς οπαδούς.

Αγωνιστικά επίσης άλλαξαν πολλά, γιατί ήρθα αντίπαλος με καλούς και δυνατούς παίκτες.

Τα ματς ήταν «οξυγόνο» και τα περίμενα πως και πως και ιδιαίτερα τα ντέρμπι, που σου έδιναν άλλη ψυχολογία. Το ότι δεν καταφέρανε να παραμείνουμε στην Γ΄Εθνική δεν οφείλεται σε κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Προσπαθήσαμε και τα δώσαμε όλα, παρόλο που είχαμε πολλά προβλήματα.

Ο προπονητής μου ήταν ένας άνθρωπος παράδειγμα προς μίμηση και ήταν ο πρώτος που με πίστεψε σε αυτήν την ομάδα. Ένας άνθρωπος που δεν πληρωνόταν και άφηνε την οικογένειά του καθημερινά, κάνοντας 40-50 χιλιόμετρα κάθε μέρα μόνο και μόνο για να βοηθήσει την Αχαϊκή. Τόνιζε χαρακτηριστικά «αν θα σωθούμε θα μιλάει όλος ο κόσμος για εμάς» και «αν πέσουμε θα το κάνουμε με ψηλά το κεφάλι.» Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω που με εμπιστεύτηκε και εύχομαι να συνεργαστούμε και πάλι.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα το επίπεδο σίγουρα ήταν αρκετά καλό, με δυνατές ομάδες και είδαμε ότι τα πάντα κρίθηκαν στο φινάλε και στα ψηλά και στα χαμηλά του ομίλου.”