Αθλητισμός

Δύμη: Οι νικητές του 3on3- Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της ομάδας

 
 
 
 
Με επιτυχία το Τουρνουά 3on3 της Δύμης…

Για ακόμα μία σεζόν, η Δύμη διοργάνωσε το τουρνουά 3on3 για τους φίλους της ομάδας και γενικότερα, για να ψυχαγωγήσει μέσω του αθλητισμού τον κόσμο της Κάτω Αχαγιάς και το εγχείρημά της πέτυχε με άριστη οργάνωση.

Σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά, με διαιτητές και με απήχηση από πολλές ομάδες, αλλά και γυναικεία κατηγορία, τα πάντα κύλησαν περίφημα και η οργάνωση κρίνεται επιτυχής, με το επίπεδο να είναι σχεδόν επαγγελματικό. Η διοίκηση των “μπλε” ευχαρίστησε τον κόσμο με ανακοίνωση και ανανέωσε το ραντεβού μαζί του για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δύμης για το τουρνουά:

«Για μία ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε το Τουρνουά 3on3 (τρεις εναντίον τριών) που διοργανώνει ο Α.Ο ΔΥΜΗΣ ’07, με αρκετές νεανικές και ποιοτικές συμμετοχές.

Στην ανδρική ανοιχτή κατηγορία οι ομάδες χωρίστηκαν σε ομίλους και συνεπώς οι διαγωνιζόμενοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν πολλά περισσότερα αναμεταξύ τους παιχνίδια. Στον μεγάλο τελικό διεκδίκησαν τον τίτλο οι #Spanoulis7 (Giannis Retsinas, Stefanos Vlaxos

Dimitris Mantas Ntinos Xrysanthakopoylos) με τους

#Cleveland_Παραλίες (Ιωάννης Σοφιανός, Giwrgos Krokos Chris George Adams,Κρόκος). Πρωταθλητές βγήκαν οι #Spanoulis7 με #MVP τον Stefanos Vlaxos έπειτα από μια δυνατή αναμέτρηση.

Την εξέλιξη της φετινής διοργάνωσης αποτέλεσε η γυναικεία κατηγορία όπου εκεί οδηγηθήκαμε στον μεγάλο τελικό με την ομάδα Ocean (Παναγιωτοπούλου, Παναγιωτοπούλου, Πετροπούλου) απέναντι στην ομάδα Sky (Μαυρομάτικα,Κλούρα,

Κολλύρου,Πλώτα). Πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Sky.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν τον μεγάλο τελικό της ανδρικής κατηγορίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Λαχειοφόρου όπου αναδείχθηκαν 8 τυχεροί τους οποίους και ανακοινώσαμε ονομαστικά .Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΣΚΑ-Η για την συνεργασία της στον ορισμό και παραχώρηση επίσημων διαιτητών, κάτι που διασφάλισε την έγκυρη διεξαγωγή του τουρνουά, καθώς επίσης και τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας για την παραχώρηση του γήπεδου.

Εν συνεχεία ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους και αθλητές που στήριξαν για μια ακόμη χρονιά τόσο το Τουρνουά όσο και την Λαχειοφόρο! Είναι πολύ σημαντικό για όλη την αθλητική μας οικογένεια το γεγονός ότι σε κάθε δράση μας βρίσκουμε πάντα ανθρώπους που βοηθούν και στηρίζουν το έργο μας.

Τέλος να ανανεώσουμε την συνάντηση μας για το 3on3 2019 και να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά με αθλητισμό στη ζωή μας!»