Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο για το Διαδίκτυο και την Επιχειρηματικότητα

Διαδίκτυο και την Επιχειρηματικότητα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην πόλη της Πάτρας πραγματοποιείται Δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο για το Διαδίκτυο και την Επιχειρηματικότητα , από την WINNER’S SEMINARS GROUP.

Eμπνευστής και κύριος ομιλητής της ομάδας WINNER’S SEMINARS GROUP είναι ο Γιώργος Μπατάλης, ο οποίος με αφετηρία την πεποίθηση, πως τα πάντα στη ζωή είναι θέμα γνώσης και κύριο μήνυμα «Dream, Believe, Act», που σε μετάφραση στα Ελληνικά σημαίνει «Ονειρέψου, Πίστεψε, Δράσε» δραστηριοποιείται στον τομέα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων και όχι μόνο.

Η WINNER’S SEMINARS GROUP έχει ήδη παρουσιάσει διάφορα σεμινάρια, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με πολυάριθμους συμμετέχοντες, από διαφορετικά κοινωνικομορφωτικά επίπεδα, με έναν στόχο: την επαγγελματική επιτυχία και την εξέλιξη του κάθε ανθρώπου, για να ξεπεράσει τα σύγχρονα εμπόδια της προσωπικής του ανάπτυξης.

Το σεμινάριο αποτελείται από δυο μέρη,

Στο πρώτο μέρος, θα αναπτύξουμε με απλό και κατανοητό τρόπο, τα κύρια στοιχεία που χρειάζεται ένας σύγχρονος επιχειρηματίας για να αναπτύξει την εργασία του στο Διαδίκτυο. Μέσα σε ένα ενημερωτικό 3/ωρο θα γνωρίσετε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις μηχανές αναζήτησης και τη Google. Θα μάθετε χρήσιμα και πρακτικά μυστικά για τα social media: Facebook, Twitter, Instagram, Google+ και Youtube.

Στο δεύτερο μέρος, θα γνωρίσετε τι είναι το Inbound Marketing. Τον τρόπο δηλαδή που μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας on-line επιχείρηση, χωρίς ιδιαίτερα κεφάλαια και γνώσεις. Mέσα από πραγματικά παραδείγματα, που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε online, ώστε να εργαστείτε πάνω σε αυτά, σε πραγματικό χρόνο.

Το ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό σεμινάριο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, στο Ξενοδοχείο Άδωνης, Καψάλη 9, από τις 18:00 – 21:00.

Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες καλούνται όλες και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 693 6162079 για να κάνουν τηλεφωνική κράτηση. Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μέχρι και 20/4/2018. Για εγγραφή (κλικ εδώ)