Τοπικά

Δ.Γκοτσούλιας: “Τα δημοσιεύματα για την Αχαϊκή είναι προσβλητικά-θίγουν την πόλη μας”

πολίτες Διονύσης Γκοτσούλιας , Διονύση Γκοτσούλια
 
 
 
 
Τοποθετήθηκε για τα όσα γράφτηκαν για την Αχαϊκή ο Δ. Γκοτσούλιας…

Ο Διονύσης Γκοτσούλιας αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έχουν ενοχλήσει την ομάδα της Αχαϊκής για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Κάτω Αχαγιά και στο παιχνίδι που διακόπηκε οριστικά με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Ως προσβλητικά θεώρησε τα δημοσιεύματα για τα “καναρίνια” ο πρώην Δήμαρχος της Δύμης και “επιβλαβή” για την υστεροφημία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Διονύσης Γκοτσούλιας:

“Καλό ειναι τώρα που άρχισε να καταλαγιάζει η σκόνη από τα γεγονότα της Κυριακής στο γήπεδο της Αχαϊκής  να γίνει μια ψύχραιμη  αποτίμηση των όσων έγιναν και όσων εγράφησαν.

Είμαι από την φύση μου κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας η επεισοδίων στα γήπεδα και ταυτοχρονα πιστευω όμως ότι τα παιγνίδια πρέπει να  παίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι να παίζουμε θέατρο να αποφύγουμε τον αγώνα.

Ότι εγινε στον αγωνιστικό χώρο περιγράφεται στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή μετά τις απαραίτητες  καταθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή του αγώνα που ήταν και οι αρμόδιοι.

Προσωπικά πιστευω, έχοντας εικονα από την κερκίδα των γεγονότων ότι  ο πρωτοσέλιδος  τίτλος της εφημερίδας “Πελοπόννησος” που παρομοιάζει το γήπεδο της Αχαϊκής ως  ” Τούμπα” συνδέοντας η παραλληλίζοντας τα όσα συνέβησαν στα δυο γήπεδα ειναι απαράδεκτος, προσβλητικός, αστήρικτος  και θίγει ευθέως την πόλη μας και τον Δήμο μας.

Η παραπλανητική εικονα που μεταφέρθηκε  από την εφημερίδα και αλλα site  στον βωμό της έγκαιρης αλλα όχι της έγκυρης ενημέρωσής στην συγκεκριμένη περίπτωση, είχε  σαν αποτέλεσμα να διασυρθεί μια ολόκληρη περιοχή πανελλαδικά.

Η δημοτική αρχη και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να πάρει θέση στο θέμα αυτό αν δεν εχει ήδη αργήσει, γιατί αποτελεί μείζον ζήτημα για την εικονα του Δήμου συνολικά και δεν θα πρέπει να αφήνουμε κανέναν να δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις.

Δεν υπαρχει αμφιβολία ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σύνολο του χρειάζεται αυτοκάθαρση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το μεδούλι. Χρειάζονται κυβερνήσεις που θα αψηφήσουν το πολιτικό κοστος, χρειάζονται παράγοντες με υψηλό αίσθημα ευθύνης και τάσεις  αυτοκριτικής να οδηγούν τις ομάδες, όπως φυσικά τεράστια συμβολή στην προσπάθεια αυτή θα παίξει και ο ρόλος των μέσων ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης για την σωστή ενημέρωση.

ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!”