Αθλητισμός

Διοικητικές εξελίξεις στην Αχαϊκή

 
 
 
 
Προς σημαντικό Δ.Σ. η Αχαϊκή…

Η Αχαϊκή δεν μπόρεσε να παραμείνει στην Γ΄Εθνική, αν και το πάλεψε με όλες της δυνάμεις της και παράλληλα ενδέχεται να παραμείνει στις εθνικές κατηγορίες, αλλά η απόφαση του ΚΑΠ θα αργήσει τουλάχιστον 2 μήνες.

Μέχρι τότε είναι αργά και η ομάδα λογικά θα συντάξει έκτακτη συνεδρίαση στο τέλος του Απριλίου, για να κάνει τον φετινό διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της, αλλά παράλληλα θα προσπαθήσει να συγκροτήσει και την διοίκηση για την ερχόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε πριν από δύο εβδομάδες με την ομάδα μας, παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε, να μην καταφέρνει να παραμένει στη κατηγορία.

Ελπίδες υπάρχουν μέσω Κ.Α.Π να παραμείνει στην κατηγορία, όπως και για άλλες επτά ομάδες από τους υπόλοιπους ομίλους. Αυτό όμως θα ξεκαθαρίσει περίπου σε δύο μήνες και σίγουρα είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα.

Μέχρι τα τέλη του μήνα θα γίνει Γενική Συνέλευση για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ θα γίνουν και προσπάθειες για την ανάδειξη της νέα διοίκησης.

Στο μεταξύ όσον αφορά τη λαχειοφόρο με δώρο ένα μηχανάκι, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί του Αγίου Πνεύματος.