Τοπικά

Αδελφοποίηση με τρεις ιταλικές περιοχές για την Τοπική Κοινότητα Ριόλου

Τοπική Κοινότητα Ριόλου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην αδελφοποίηση, με τους τρεις «Riolo» της Ιταλίας θα προχωρήσει η Τοπική Κοινότητα Ριόλου Δυτικής Αχαΐας, μέσω προγράμματος που προάγει την ευρωπαϊκή ζωή, ενώνοντας ανθρώπους από διάφορες χώρες.

Το Συμβούλιο Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών (CEMR) δημιούργησε δικτυακό τόπο, με δύο στόχους, να προσφέρει πληροφορίες για την αδελφοποίηση και να βοηθήσει τους εταίρους αυτής.

Το Riolo Terme είναι μια ιταλική κωμόπολη 5.683 κατοίκων, που βρίσκεται στους λόφους της επαρχίας της Ραβέννας, περίπου 40 χλμ ΝΑ της Μπολόνια και άλλα τόσα ΝΔ της Ραβέννας, έχοντας ως κύριο αξιοθέατο τα ιαματικά λουτρά

Θα καταβληθεί προσπάθεια αντιπροσωπία του Ριόλου να επισκεφτεί την 11η Αγροτική Έκθεση του AGRiolo (Αγροτική Εκθεση), από 13 έως 15 Απριλίου, εκθέσεις ζώων, αγροτικά μηχανήματα, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, αγρόκτημα και πολλές εκδηλώσεις για την ετήσια συνάντηση με την Αγροτική Έκθεση στο Riolo Terme.

Το χωριό Riolo, ανήκει στον Δήμο Bagni di Lucca της επαρχίας Lucca (περιοχής Τοσκάνης) και είναι παροδοσιακό, που διαφημίζεται για παραθερισμό και Places to Stay in Riolo

Τέλος, το χωριό Riolo, ανήκει στον Δήμο Palagano της επαρχίας Modena της περιφέρειας Emilia-Romagna ().