Αθλητισμός

Ποδηλατικός Αγώνας στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας

Ποδηλατικός Αγώνας , 40ος Ποδηλατικός Γύρος «ΘΥΣΙΑΣ»
Γράφτηκε από Westcity Team
 

41ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ‘ΘΥΣΙΑΣ’

Ποδηλατικός Αγώνας στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας στο πλαίσιο του 41ου γύρου θυσίας στις 24 Μαρτίου στην Κάτω Αχαΐα, με την έγκριση της Ε.Ο.Π. και την συνεργασία της Π.Ε.Π.Α. του Γ.Σ. Δύμης και  του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του 41ου Ποδηλατικού Γύρου ‘ΘΥΣΙΑΣ’ την 24 και 25 Μαρτίου 2018 με συνδιοργανωτές του 41ου Ποδηλατικού Γύρου «ΘΥΣΙΑΣ» είναι η  ΠΔΕ (Περιφερειακή ενότητα Αχαΐας) ο Δήμος Πατρέων, ο Δήμος Καλαβρύτων και ο   Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συνδιοργανωτές και χορηγούς, γιατί χωρίς την βοήθεια τους δεν θα ήταν δυνατόν ο Ποδηλατικός Γύρος «ΘΥΣΙΑΣ» να έχει αυτή την διάρκεια και να έχει καθιερωθεί ως ο πλέον ιστορικός, (χωρίς καμία διακοπή) ποδηλατικός αγώνας στην Χώρα μας. Γίνεται προσπάθεια ακόμα για την εξεύρεση και άλλων χορηγών προκειμένου να καλυφθούν οι οικονομικές ανάγκες της διοργάνωσης

Στους αγώνες όσον αφορά την κατηγορία Ανδρών και Εφήβων έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλα τα  σωματεία. Όσον αφορά την κατηγορία Μάστερ η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους αθλητές αρκεί να έχουν εκδώσει δελτίο αθλητικής ιδιότητας Ε.Ο.Π. ή ΠΕΠΑ για το 2018.

Ο φετινός Γύρος θα διεξαχθεί σε δύο ΕΤΑΠ :
  • 24-3-2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 15.00, στην κεντρική πλατεία της Κ. Αχαΐας θα διεξαχθεί το ΣΙΡΚΟΥΙ (Τύπου πίστας) «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», τιμής ένεκεν στον μεγάλο Πρωταθλητή μας. Στον αγώνα αυτόν θα συμμετάσχουν οι κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων- Παίδων και Γυναικών. Ένας αγώνας πολύ εντυπωσιακός αφού οι αθλητές θα προσπαθούν συνεχώς να παραμείνουν στον αγώνα, αφού σε κάθε στροφή οι τελευταίοι αθλητές βγαίνουν εκτός αγώνα.
  • 25-3-2018 ημέρα Κυριακή 41ος Αγώνας «ΘΥΣΙΑΣ»
  1. Ώρα 09.00 Κατηγορίες Μάστερ – Γυναίκες, 80ΚΜ εκκίνηση από πλατεία Γεωργίου τερματισμός Ηρώων (έναντι Ι.Μ. Αγίας Λαύρας).
  2. Ώρα 09.30 Κατηγορίες Άνδρες – Έφηβοι 100ΚΜ εκκίνηση από πλατεία Γεωργίου – Αλισσός – Ροίτικα – Χαλανδρίτσα – Μάνεσι τερματισμός Ηρώων (έναντι Ι.Μ. Αγίας Λαύρας).

Διαδρομή Κάτω Αχαΐας


Like
Like! Τέλειο Χαχα Ουάου! Λυπάμαι... Έλεος
11

Σχόλια

/* ]]> */