Αθλητισμός

Δεν τα κατάφερε ο Πανμοβριακός στον τελικό

 
 
 
 

Ήττα με 4-0 γνώρισε ο Πανμοβριακός…

Ο Πανμοβριακός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Αχαϊας και ηττήθηκε από τον Διαγόρα Βραχνείκων με 4-0, χάνοντας το τρόπαιο για 2η διαδοχική φορά.

Η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο της Κάτω Αχαγιάς και το τελικό αποτέλεσμα καταδεικνύει πλήρως την ανωτερότητα του αντιπάλου, που αγωνίζεται συνάμα και σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Στο 11΄ από σουτ του Παναγόπουλου έγινε το 1-0 και στο 35΄ο Γεωργαντόπουλος έκανε την σέντρα και ο Χριστόπουλος με κεφαλιά διπλασίασε το προβάδισμα για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Στο 45΄ο Λαμπρόπουλος με σουτ αιφνιδίασε τον Ζήγκο και το δεύτερο ημίχρονο είχε τυπικό χαρακτήρα, με τον Γεωργαντόπουλο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 73΄. Ο Διαγόρας βρέθηκε για 2η φορά σε τελικό Κυπέλλου και έχει πλέον ισάριθμες κατακτήσεις, ενώ ο Πανμοβριακός δεν χαμογέλασε ούτε και φέτος, αφού και πέρυσι έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά ο Κεραυνός ήπιε το νερό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ:

Πανμοβριακός Ριόλου (Ν. Σπυρόπουλος): Ζήγκος, Κουργιαλάς (46’ Γ.Λιάκος), Χριστόπουλος, Σπανός, Αντωνόπουλος (46΄Κάτσενος), Α. Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπουτσής, Φωτόπουλος(60΄Παναγάκης), Νιφορόπουλος (71΄Μπακάλης)

Διαγόρας  (A. Ζήκος): Θωμάς, Παναγόπουλος (63΄Μιχαηλίδης), Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Α. Τρίγκας(46΄Αδαμόπουλος), Ν. Τρίγκας, Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μάζης (57΄Κουτρούμπας), Γεωργαντόπουλος (77΄Αθανασόπουλος), Κωστής