Αθλητισμός

Πανμοβριακός: Καλεί τον κόσμο του στον τελικό

 
 
 
 

Κάλεσμα στον κόσμο του ο Πανμοβριακός…

Ο Πανμοβριακός δίνει αύριο μεγάλη μάχη, αφού για 2η σερί φορά βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Αχαϊας και θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Βραχνείκων (Κάτω Αχαγιά-16:00).

Η διοίκηση με ανακοίνωση αποστέλλει πρόσκληση στον κόσμο της ομάδας, για να την στηρίξει σε αυτήν την μεγάλη πρόκληση και παράλληλα εύχεται να γίνει ένα καλό παιχνίδι, με τον καλύτερο να κερδίζει στο τέλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κοκκινόμαυρων”:

​«Λίγο χρώμα θέλει να δώσει η διοίκηση του Πανμοβριακού εν όψει του αυριανού τελικού​ και όπως και πέρυσι  έχει ετοιμάσει και τοποθετήσει αφίσες για κάλεσμα του κόσμου, μερικά αναμνηστικά λαβαράκια για εμπλεκόμενους με τον αυριανό αγώνα και μια βράβευση πριν τον αγώνα.

Χρώμα που έλειψε από τον φετινό τελικό και που οι ομάδες θα μπορούσαν να βοηθήσουν την διοργανώτρια αν τους είχε ζητηθεί αφού όπως φαίνεται δεν υπήρχε χρόνος  και τρόπος διαθέσιμος από πλευράς της ένωσης.

Η ανάδειξη και ο τονισμός τέτοιων γιορτών είναι προς όφελος του ίδιου του θεσμού του Κυπέλλου και αυξάνει το ενδιαφέρον των ομάδων, για την επόμενη χρονιά κυρίως.

Άλλωστε και πέρυσι οι ομάδες στήριξαν τις προ τελικού εκδηλώσεις της διοργανώτριας αρχής με παρουσία, έντυπο υλικό και μικροχορηγίες.

Όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου αύριο στο γήπεδο!! Να τιμήσουμε τον αγώνα. Να στηρίξουμε τις ομάδες μας. Να δώσουμε μια άλλη νότα στο πολύπαθο ποδόσφαιρο μας..

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μπάλα…

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοικούσα επιτροπή της Αχαϊκής για το δημόσιο κάλεσμα στον αθλητικό κόσμο της Δυτικής Αχαΐας καθώς και όσα ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης φωτίζουν λίγο παραπάνω την αυριανή εκδήλωση.»