Τοπικά

Πάτρα : Ένα ακόμα νεαρό θύμα της ασφάλτου

νεαρό θύμα της ασφάλτου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Νεκρός σε τροχαίο ο Παν. Μπάλλας

Ένα ακόμα νεαρό θύμα της ασφάλτου είχαμε χθες το βράδυ λίγο μετά τις 10. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος Παναγιώτης Μπάλλας, βγήκε από την πορεία του στην οδό Κανελλοπούλου και αναποδογύρισε με αποτέλεσμα ο νεαρός να εγκλωβιστεί μέσα.

Πολύ σύντομα έφτασαν στο σημείο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον άτυχο νεαρό και τον παρέδωσαν στους διασώστες του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, ο 23χρονος ήταν νεκρός πριν τον απεγκλωβισμό του. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του και τους φίλους του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο έλαβε χώρα χθες το βράδυ, στην Πάτρα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε υπερυψωμένο φρεάτιο και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ανετράπη και κατέληξε σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος