Κατηγορίες : Τοπικά

Πλήθος μηνυμάτων αλλά και ψήφισμα του ΔΣ για την απώλεια του Νίκου Ταπεινού

Πλήθος μηνυμάτων εξέφρασε ο πολιτικός κόσμος για την απώλεια του Νίκου Ταπεινού. Ψήφισμα επίσης εξέδωσε και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Αναλυτικά :

Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου

EKΦPAZOYME TH BAΘIA MAΣ ΘΛIΨH ΓIA TON ΘANATO TOY TEΩΣ ΔHMAPXOY NIKOΛAOY TAΠEINOY. O EKΛIΠΩN YΠHPΞE ANHΣYXOΣ, ΠPOOΔEYTIKOΣ KΑΙ AΣYMBIBAΣTOΣ. ΩΣ MONAΔIKO ΣKOΠO TOY EIXE THN ΠPOΣΦOPA ΣTON TOΠO TOY KAI TO AΠEΔEIΞE ΠEPITPANA TOΣO ΣTON EΠAΓΓEΛMATIKO TOY XΩPO OΣO KAI ΣTON XΩPO THΣ TOΠIKHΣ AYTOΔIOIKHΣHΣ. AΠΟ OΠOIA ΘEΣH KI AN EIXE ANAΛABEI, O NIKOΛAOΣ TAΠEINOΣ ΞEXΩPIZE ΓIA THN EPΓATIKOTHTA TOY KAI ΓIA THN ΠPOKOΠH TOY KAI AΦHNEI TEPAΣTIA ΠAPAKATAΘHKH ΣTOYΣ OIKEIOYΣ TOY.

Επικεφαλής μείζονος Αντιπολίτευσης Διονύσιος Γκοτσούλιας

Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας καλός φίλος,σωστός οικογενειάρχης,υπηρέτης της αυτοδιοίκησης και των συμπολιτών του αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες, ο Νίκος Ταπεινός. Υπηρέτησε το θεσμό της αυτοδιοίκησης επί σειρά ετών και ως πρόεδρος και ως Δήμαρχος και είχαμε αγαστή συνεργασία σε έργα και παρεμβάσεις διαδημοτικού χαρακτήρα της ευρύτερης περιοχής. Εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήρια μου στα παιδιά του τα εγγόνια του και τους λοιπούς συγγενείς και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και αγάπη.

Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών – Βασίλης Γκοτσόπουλος

Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του πρώην Δημάρχου Νικολάου Ταπεινού. Ο Νίκος Ταπεινός υπήρξε σε όλη του τη ζωή ένας μαχητής των ιδεών και των αξιών του, ενώ ξεχώριζε για την εργατικότητα και την προκοπή του. Ήταν πεισματάρης, διεκδικητικός, δυναμικός, ανήσυχος, προοδευτικός, εργατικός και με διάθεση προσφοράς.

Η αγάπη του για τον τόπο που τον γέννησε και τον ανάθρεψε τον οδήγησε από πολύ νωρίς στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τον οποίο συνδέθηκε για πάνω από τριάντα χρόνια, υπηρετώντας τον με αγωνιστικό και διεκδικητικό πνεύμα. Για όλα αυτά υπήρξε αγαπητός και αποδεκτός από τους συμπολίτες και συμπατριώτες του οι οποίοι τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους πάρα πολλές φορές, αναθέτοντάς του διάφορες θέσεις με κορυφαία εκείνη του Δημάρχου Λαρίσου για την τετραετία 1999-2002

Στα παιδιά, τα εγγόνια και γενικότερα σε όλη την οικογένειά του εκφράζω από καρδιάς τα θερμότερα συλλυπητήριά μου με την ευχή να έχουν υγεία, κάθε καλό και ο θεός να τους δίνει χρόνια για να τον θυμούνται και να τιμούν την μνήμη του. Δήμαρχε Καλό Παράδεισο !!! Ας είναι ελαφρύ το χώμα των Δυμαίων που θα σε σκεπάζει !!!

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Πρώην Δημάρχου Λαρίσου Νικολάου Ταπεινού, συγκλήθηκε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 και εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα :

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εξαίρετου συμπατριώτη και πρώην Δημάρχου Λαρίσου, Νικολάου Ταπεινού. Ενός ανθρώπου που σε όλο του τον βίο υπήρξε εργατικός, τίμιος και αγωνιστής της ζωής, επιτυχημένος επιχειρηματίας, καλός οικογενειάρχης και ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος και με αίσθημα ευθύνης το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προσφέροντας με όλες του τις δυνάμεις  για την πρόοδο και ευημερία της περιοχής μας επί τριάντα και πλέον χρόνια από διάφορες θέσεις όπως του Δημοτικού και Κοινοτικού Συμβούλου, του Προέδρου της Κοινότητος Ματαράγκας και του Δημάρχου Λαρίσου.

Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες, παρακαλούμε δεχτείτε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του αξιολάτρευτου πατέρα και παππού σας.

Ας αναπαύεται εν ειρήνη στην γη των Δυμαίων που τον γέννησε και τον ανάθρεψε, που την αγάπησε και την υπηρέτησε.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του αείμνηστου πλέον Δημάρχου που με την προσωπική και την πολιτική του δράση τίμησε τον τόπο και την κοινωνία μας.
  2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος η οποία θα γίνει αύριο Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ματαράγκας Αχαΐας.
  3. Να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα από σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου μέχρι και το πρωί της Παρασκευής 23 Μαρτίου.
  4. Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του εκλιπόντος.
  5. Να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του.
  6. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  7. Το παρόν ψήφισμα να αναγνωστεί στην εξόδιο ακολουθία, να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Μοιράσου το !

Τελευταία Άρθρα

Τα προνόμια για τους αλλοδαπούς συνταξιούχους στις Φορολογικές δηλώσεις 2024

Οι φορολογούμενοι που έχουν υπαχθεί στον εναλλακτικό τρόπο φορολόγησης για το εισόδημα τους που προκύπτει στην αλλοδαπή, καταβάλλουν ετησίως αυτοτελώς… Διάβασε περισσότερα

18 Μαΐου 2024

Μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια

Μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία έστειλε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ, το… Διάβασε περισσότερα

18 Μαΐου 2024

Το νέο Δ.Σ. του Εθνικού Σαγεΐκων που επιστρέφει!

Ο Εθνικός Σαγεΐκων επιστρέφει στη δράση από τη νέα σεζόν.  Η ιστορική ομάδα διαμόρφωσε το νέο της Δ.Σ. και πλέον μπαίνει στη νέα εποχή… Διάβασε περισσότερα

17 Μαΐου 2024

Διάκριση της μαθήτριας Χριστιάνας Κυριαζοπούλου από το Μαζαράκι σε μαθητικό διαγωνισμό

Φέτος για πρώτη φορά το Δημοτικό Σχολείο του Κάτω Μαζαρακιου έλαβε μέρος στον 13ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης <<Η ζωή στο σχολείο… Διάβασε περισσότερα

17 Μαΐου 2024

Τι είναι ο παρβοϊός που στοίχισε τη ζωή σε 3χρονη- Προσοχή στα συμπτώματα

Συναγερμός στον ΕΟΔΥ μετά τον θάνατο 3,5 ετών παιδιού από παρβοϊό. Ο Οργανισμός απέστειλε έγγραφο σε όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους… Διάβασε περισσότερα

17 Μαΐου 2024

Αναστάτωση τη νύχτα από φωτιά κοντά σε σπίτια στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας

Αναστάτωση επικράτησε τη νύχτα στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Σταμούλη Στράτου, πίσω από το 29ο Δημοτικό… Διάβασε περισσότερα

17 Μαΐου 2024

This website uses cookies.