Αθλητισμός

Παράπονα για την διαιτησία από Πανμοβριακό

 
 
 
 

Ανακοίνωση για την διαιτησία…

Ο Πανμοβριακός είχε αρκετά παράπονα από την διαιτησία του ρέφερι Πετρόπουλου στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με το Λιμνοχώρι για την 22η στροφή της Α΄ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά τα παράπονα της διοίκησης των “κοκκινόμαυρων”:

“Για τελευταία φορά (ελπίζουμε φέτος) βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουμε στον αθλητικό κόσμο της Αχαΐας διαιτητικό θέμα που συναντήσαμε για ακόμη μια φορά και έχει σχέση με την ομάδα μας.Συγκεκριμένα στον Αγώνα Πανμοβριακός-Λιμνοχώρι ο Κος Πετρόπουλος που διαιτήτευσε τον αγώνα έψαξε κάθε πιθανό τρόπο για να μας κάνει να απορήσουμε για κάποιες εμμονές του, αγνοώντας βασικούς κανόνες διαιτησίας και ακυρώνοντας κάθε ποδοσφαιρική λογική.

Άφηνε απαρατήρητο το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων με αποκορύφωμα το κράτημα ποδοσφαιριστή μας σε πλεονεκτική θέση επίθεσης από τον τελευταίο παίκτη των αντιπάλων, χωρίς να υποδειχθεί καμία παράβαση.

Χτυπήματα και αγκωνιές έμειναν απαρατήρητα σε αντίθεση με την επιλεκτική του προδιάθεση προς συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας μας. Αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση προλάβαμε να κάνουμε αλλαγή τον Γραμματικόπουλο αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τον Παπουτσή. Στο τέλος του αγώνα και σε φάση καθαρής κίτρινης κάρτας τιμώρησε και τους δύο εμπλεκόμενους με κόκκινη κάρτα κάνοντας όλο το γήπεδο να απορεί.

Τα λεγόμενα του δέ επί της φάσης  μετά το τέλος του αγώνα ουδεμία σχέση έχουν με τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα. Κύριε Πετρόπουλε θα περιμένουμε να δούμε πόσες κόκκινες κάρτες θα υποδείξετε σε τέτοιου είδους μαρκαρίσματα (5-6 ανά αγώνα σίγουρα….)

Δεν μας ενδιαφέρει η πιθανή τιμωρία του ρέφερι αφού σίγουρα ο παρατηρητής είδε και βαθμολόγησε αλλά αν ο Κος Πετρόπουλος επιδείξει σύντομα σημαντική αγωνιστική βελτίωση τότε θα μας είναι δύσκολο να κατανοήσουμε  την Σαββατιάτικη παρουσία του.

Στη ομάδα του Λιμνοχωρίου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια για την παραμονή και ευελπιστούμε να δείξουν το ίδιο αγωνιστικό πάθος και με τις υπόλοιπες ομάδες. Οφείλαμε να καταγραφεί αυτή μας η θέση ως υποχρέωση απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας μας”.