Τοπικά

Η Ενωτική Πρωτοβουλία για την απομάκρυνση του Β. Χρονόπουλου από το Δήμο Δ. Αχαΐας

Διονύσης Γκοτσούλιας , εγγύηση του Δήμου στη ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Ενωτική Πρωτοβουλία για την απομάκρυνση του Β. Χρονόπουλου από το Δήμο Δ. Αχαΐας…

Δείτε την ανακοίνωση:

Με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο ο μεγάλος δημοκράτης Δήμαρχος, ο αξιοκρατικός,ο νηφάλιος, έχει χάσει προ πολλού την ψυχραιμία του και με άγαρμπες ενέργειες προσπαθεί για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους να ισορροπήσει το βυθιζόμενο σκάφος του.

Θύμα αυτή την φορά του πολιτικού αμοραλισμού του και της αυταρχικότητας του ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Βασίλης Χρονόπουλος.

Άνθρωπος ηπίων τόνων, εξυπηρετικός, γνώστης της αυτοδιοίκησης, με τεράστιο ηθικό ανάστημα αντιστρόφως ανάλογο του προϊσταμένου του και μια πολύ μεγάλη διαδρομή στην τοπική κοινωνία, αφήνει ένα θετικό αποτύπωμά που θα τον συνοδεύει για πάντα.

Οι μικροπολιτικοί τακτικισμοί του Δημάρχου θα ξεδιπλωθούν το επόμενο διάστημα και θα φανεί σε όλο το μέγεθος ο λόγος της απομάκρυνσης του πρώην Γραμματέα του Δήμου, που δεν είναι άλλος από ακόμη μια τακτοποίηση από τις αμέτρητες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Αυτές οι βεβιασμένες ενέργειες που γίνονται με ωμό τρόπο και δεν έχουν να κάνουν με την λειτουργία που άπτεται των καθηκόντων του Γραμματέα όχι μόνο υποβαθμίζουν τον ρόλο της αυτοδιοίκησης, αλλά ταυτόχρονα δείχνουν και τον χαρακτήρα το ήθος και την βαθύτατα αντιδημοκρατική συμπεριφορά των ανθρώπων που θέλουν να ηγούνται των τοπικών κοινωνιών.

Αν ρίξουμε μόνο μια ματιά τα τελευταία τέσσερα χρόνια για πρώτη φορά μεταπολεμικά θα συναντήσουμε τόσα πυκνά γεγονότα, που δημιουργούν τεράστια ηθική ζημία στον Δήμο κατά την άσκηση λειτουργίας καθηκόντων ενός αιρετού που θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.

Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΕΥΔΕΙ!!!!