Αθλητισμός

Γιάννης Χαμηλός : Η Αχαγιά ΄82 παλεύει πάντα για τη νίκη

Γιάννης Χαμηλός
 
 
 
 

Ο Γιάννης Χαμηλός στο westcity.gr…

Ο Γιάννης Χαμηλός αποτελεί μία χρήσιμη μονάδα στο ρόστερ της φετινής Αχαγιάς ΄82.Η ομάδα τα πηγαίνει περίφημα στον 1ο Νότιο Όμιλο της Γ΄Εθνικής. Ο έμπειρος παίκτης μίλησε στο westcity για την φετινή παρουσία της ομάδας. Επίσης μίησε για το επίπεδο του πρωταθλήματος και για το αν οι “ερυθρόλευκοι” είναι ικανοί να κάνουν την υπέρβαση, κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο. Απολαύστε τον!

Η Αχαγιά ΄82 τα πηγαίνει περίφημα στο φετινό πρωτάθλημα. Που οφείλεται η εξαιρετική σας πορεία;

Γιάννης Χαμηλός : «Η πορεία μας οφείλεται στον κορμό μας και το εξαιρετικό κλίμα μας σαν παίκτες καθώς έχουμε δέσει αρκετά από την προηγούμενη σεζόν. Αν προσθέσουμε σε αυτό την απαραίτητη προπόνηση και καθοδήγηση των προπονητών καθώς και την διοίκηση που μας στηρίζει και μας παρέχει ότι χρειαζόμαστε καταλαβαίνεις ότι έχουμε τη συνταγή για μια καλή πορεία.»

Πως κρίνεις το επίπεδο της φετινής Γ΄ Εθνικής;

Γ.Χ.: «Θα έλεγα πως έχει καλό επίπεδο αλλά το πιο σημαντικό είναι πως συμμετέχουμε σε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον για εμάς που παίζουμε όσο και για όσους το παρακολουθούν. Σίγουρα ξεχωρίζουν 5-6 ομάδες. Όπως η Ένωση Ιλίου, ο Οίακας ή ο Γλαύκος. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα βλέπουμε συνεχώς εκπλήξεις στα αποτελέσματα.»

Ένα σχόλιο για τις έτερες ομάδες που εκπροσωπούν το νομό μας;

Γ.Χ.: «Είναι πολύ θετικό που έχουμε τόσες ομάδες στο πρωτάθλημα για την περιοχή μας. Ο Γλαύκος ξεχωρίζει με την έως τώρα πορεία του καθώς έκανε ένα σερί 8-0 από την αρχή του πρωταθλήματος και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει έως το τέλος. Το Αίγιο έκανε πολύ σημαντικές μεταγραφές. Βρίσκει τα πατήματά του στα τελευταία παιχνίδια άρα πάντα θα αποτελεί έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Ο Εσπερος είναι μια νεανική ομάδα που τρέχει πολύ. Παίζει σκληρή άμυνα και ειδικά στο γήπεδό της θα κάνει αρκετές ζημιές θεωρώ. Τέλος, η ΕΑΠ παλεύει κάθε ματς. Αν κρίνω και από τη δική μας αναμέτρηση και μέσα στην έδρα της θα διεκδικήσει  νίκες έως το τέλος του πρωταθλήματος καθώς έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα.»

Μπορεί η Αχαγια ΄82 να κάνει την υπέρβαση;

Γ.Χ.: «Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλάμε για υπέρβαση ή πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε βάλει στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα γιατί έτσι έχουμε μάθει σαν παίκτες & προπονητές όλοι μας. Είναι ένας μαραθώνιος το πρωτάθλημα και θα κερδίσει όποιος έχει υγεία, διάρκεια στην απόδοσή του και φυσικά το θέλει πιο πολύ.

Σίγουρα το να είσαι ανταγωνιστικός και να παλεύεις έως το τέλος είναι το ιδανικό για εμάς. ‘Ετσι εύχομαι να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας για την ομάδα, τη διοίκηση και φυσικά τον κόσμο που μας στηρίζει και μας παρακολουθεί.

Τέλος τι θα ευχόσουν στον κόσμο και τι επιθυμείς να σου φέρει το νέο έτος σε προσωπικό επίπεδο;

Γ.Χ.: «Για τη νέα χρονιά δεν θα πρωτοτυπήσω και θα ευχηθώ υγεία πάνω απο όλα σε όλους και αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη! Κατόπιν θεωρώ πως ο καθένας μας πρέπει να βάζει στόχους και να προσπαθεί να τους πετύχει για να ειναι ευτυχισμένος. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ.»