Τοπικά

Όσα είπαν Σταϊκούρας και Κικίλιας από την Κάτω Αχαΐα

Σταϊκούρας και Κικίλιας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Κατά της κυβέρνησης στράφηκαν Σταϊκούρας και Κικίλιας , στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής ΝΔ Δυτικής Αχαΐας.

Ο τ. υπουργός της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας ,

.. έκανε λόγο για οικονομικό τέλμα, θεσμική παρακμή, υποβάθμιση στην ποιότητα της δημοκρατίας, διχαστική όξυνση στην πολιτική και υπογράμμισε ότι «καθαρή έξοδος από το μνημόνιο δεν πρόκειται να υπάρξει λόγω των μέτρων που έχει συμφωνήσει και ψηφίσει η κυβέρνηση».
Παρουσίασε το προγραμματικό πλαίσιο της Ν.Δ, με μείωση φόρων, διαρθρωτικές αλλαγές χωρίς περικοπές και ποιοτικές νέες θέσεις εργασίας. Κατηγόρησε την κυβέρνηση και για ανευθυνότητα στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, τονίζοντας ότι η ΝΔ δεν την εμπιστεύεται, λόγω βαριών ανησυχιών.

ο Περιφεριάρχης Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Ελλάδας & Τομεάρχης Άμυνας , Βασίλης Κικίλιας ,

… πριν την εκδήλωση μιλώντας στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ στην Κάτω Αχαΐα,  είπε ότι η παράταξη βάζει πάνω από τα προσωπικά θέματα την στρατηγική για το μεγάλο καλό. Ως μια λαϊκή παράταξη με πλατιά κοινωνική βάση και δύναμή της στο λαό. Είμαστε εδώ για λύση στα μικρά και μεγάλα για να μπει τέλος στον κατήφορο της χώρας. με πειθώ και πολύ δουλειά” πρόσθεσε. Λίγο αργότερα στην εκδήλωση κοπής πίτας τόνισε ότι: “η Νέα Δημοκρατία θα φτιάξει τον ρόλο της οικογένειας που χάλασε ο Σύριζα” για να επαναλάβει πως ξέρει τα προβλήματα τοπικών, ΝΟΔΕ, δημοτικών, ψηφοδελτίου και υπάρχει χρόνος να τα δει, αλλά προηγείται ο αγώνας για το κόμμα.

Ο φακός του westcity βρέθηκε σε όλες τις εκδηλώσεις και θα ακολουθήσει πλήρες φωτορεπορταζ