Αθλητισμός

Στο δάσος της Στροφυλιάς το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου διοργανώνουν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο δάσος της Στροφυλιάς.

Ο αγώνας μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στο υπέροχο τοπίο της Στροφυλιάς και η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη .

Θα συμμετάσχουν αθλητές από όλα τα σωματεία του νομού Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας , Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου, ενώ  είδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και αθλητές από τη Μεσσηνία και άλλες περιοχές.

Παράλληλα θα διοργανωθεί και ανοιχτός αγώνας για  τα παιδιά των τριών τελευταίων τάξεων των Δημοτικών σχολείων του Δήμου μας , ενώ την όλη εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής μας «ΠΑΛΕΙΑ» και Σύλλογος Γυναικών Λάππα «Μελισσάνθη» .

Ο ΟΤΑΔ και ο πρόεδρός του κ Ξ. Μπαχράς  στο πλαίσιο ανάδειξης και ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας συμβάλουν στην διοργάνωση του αγώνα, στοχεύοντας στην διεκδίκηση την επόμενη χρονιά ,του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Ανωμάλου Δρόμου του ΣΕΓΑΣ  όπου συμμετέχουν περισσότεροι από τριακόσιοι αθλητές από όλη την Ελλάδα.