Τοπικά

Η ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας για τις εκδηλώσεις στην Κάτω Αχαΐα

ΝΟ.Δ.Ε.
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν στην Κάτω Αχαΐα δύο σημαντικές εκδηλώσεις.

Στις 18:00 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία συνεδρίαση διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. με την παρουσία των Τομεαρχών Βασίλη Κικίλια και Χρήστου Σταϊκούρα. Στις 19:30 η κοπή πίτας της τοπικής οργάνωσης Ν.Δ. της Δυτικής Αχαΐας με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό Χρ. Σταϊκούρα. Η εκδήλωση αυτή μας εξέπληξε ευχάριστα αφού ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Τοπικής Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο και στα μέλη.

Στόχος μας και στην Αχαΐα είναι να πείσουμε την κοινωνία να μας ακολουθήσει. Και για να το πετύχεις αυτό πρέπει να την αγγίξεις,να της δώσεις ελπίδα. Φαίνεται ότι μέρα με τη μέρα το στοίχημα αυτό το κερδίζουμε. Δεν εφησυχάζουμε συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά,όραμα,συνέπεια και ευθύνη.
Η πρόσφατη δημοσκόπηση της έγκυρης DATARC που φέρνει την Νέα Δημοκρατία με σαφές δημοσκοπικό πρόβαδισμα κα αέρα τεσσάρων και πλέον μονάδων από το δεύτερο κόμμα φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται σε ευρεία κλίμακα με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο.

Την επόμενη εβδομάδα ο Τσίπρας με σχεδόν όλο το υπουργικό συμβούλιο-θορυβημένος από την δημοσκοπική κατρακύλα στην Αχαΐα-πραγματοποιεί “απόβαση” στην Πάτρα. Εμείς ήδη έχουμε απαντήσει με μπαράζ καθόδου πρωτοκλασάτων στελεχών στην περιοχή μας. Βορίδης,Κικίλιας, Σταϊκούρας και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ στην κοπή της πίτας της ΝΟ.Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ.