Αθλητισμός

“Λευκός καπνός” για την Αχαϊκή (video)

για την Αχαϊκή
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από την ομάδα

Να συσταθεί επιτροπή όπου θα οδηγήσει την ομάδα έως το τέλος του φετινού Πρωταθλήματος ήταν η απόφαση που πάρθηκε στην κρίσιμη γενική συνέλευση για την Αχαϊκή.

Άνθρωποι της διοίκησης, παίκτες, επιχειρηματίες και φίλαθλοι έδωσαν το παρών στη συνέλευση των κιτρινόμαυρων με μοναδικό σκοπό τη βιωσιμότητα της ιστορικής ομάδας . Η μοναδική πρόταση την οποία και παρουσίασε ο Παναγιώτης Μποσγανάς ήταν να συσταθεί μία πολυμελής επιτροπή εθελοντών, η οποία θα απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν όρεξη και όραμα να στηρίξουν την Αχαϊκή με όποιο τρόπο μπορούν.

Βέβαια,το μεγάλο θέμα το οποίο και τέθηκε επί τάπητος είναι και το οικονομικό. Έπειτα από την πολύωρη συνέλευση και τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων φάνηκε φως στο τούνελ με τη σύσταση της επιτροπής τα μέλη της οποίας θα ανακοινωθούν επίσημα από την ομάδα.

Περισσότερο οργανωτικό και όχι οικονομικό είναι το πρόβλημα της Αχαϊκής σύμφωνα με την τοποθέτηση του Γιάννη Μάνιαρη. Το μέλος της διοίκησης των κιτρινόμαυρων εξέφρασε την αγωνία του , με τα καναρίνια να χρειάζονται στελέχωση και μία βάση από ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα.

Δείτε τα video από την γενική συνέλευση (vid 1 ) , (vid 2)