Τοπικά

Με επιτυχία η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άγγελου Τσιγκρή

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή προσωπικοτήτων και πλήθους κόσμου…

…πραγματοποιήθηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, η παρουσίαση του 12ου βιβλίου του δικηγόρου και καθηγητή της Εγκληματολογίας Άγγελου Τσιγκρή με τίτλο: “Τα Κίνητρα της Ανθρωποκτονίας” (εκδόσεις Σάκκουλα).

Για το βιβλίο μίλησαν: ο τ. υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο τ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οπόιων αρεοπαγίτες, εφέτες, πρωτοδίκες, εισαγγελείς, βουλευτές, πρόεδροι και συμβούλοι του ΔΣΑ, αξιωματικοί των σωμάτων ασφαλείας, διευθυντές καταστημάτων κράτησης, πρόεδροι σωματείων, ιατροδικαστές, δικηγόροι, καθηγητές και δεκάδες φίλοι του συγγραφέα.

Το προσεχές χρονικό διάστημα, το βιβλίο θα παρουσιαστεί σε Πάτρα και Αίγιο.

Ο Άγγελος Τσιγκρής είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και διδάσκει Εγκληματολογία στη Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και εκπρόσωπος της χώρας μας στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.