Τοπικά

«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΤΕΕ/ΤΔΕ»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με μεγάλη επιτυχία…

…πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου η εκδήλωση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2018. Πλήθος διπλωματούχων Μηχανικών αλλά και παρουσίες εκλεκτών θεσμικών προσκεκλημένων κατέκλισαν την αίθουσα του Royal Theater δημιουργώντας μία υπέροχη ατμόσφαιρα.

Κατά την διάρκεια την βραδιάς παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Αϊβαλή ο απολογισμός της Δράσης του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2017, ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση στις προτεραιότητες που έχει ήδη θέσει το Τεχνικό Επιμελητήριο για το νέο έτος στοχεύοντας πάντα σε ένα καλύτερο αύριο για το σύνολο της κοινωνίας.
Στην υπέροχη αυτή βραδιά, απογείωσε τον κόσμο των αισθήσεων των παρευρισκομένων, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων “Θανάσης Τσιπινάκης” του Δήμου Πατρέων.

Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας ευχαριστούν όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και όλους τους διπλωματούχους μηχανικούς που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, τιμώντας το σύνολο του επιστημονικού τεχνικού κόσμου με την παρουσία τους.

Χρόνια Πολλά,
Καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη, Ευτυχία και Προκοπή για Όλους.