Τοπικά

ΔΕΥΑΔ : Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό

ΔΕΥΑ Δυμαίων , παράνομες επανασυνδέσεις , Αγώνας δρόμου της ΔΕΥΑΔ Νερό , διακοπών της ΔΕΗ , Βλάβη στη μία γεώτρηση , Πρόσκληση σε διάλογο από τη ΔΕΥΑΔ, καθαρισμός και απολύμανση των δεξαμενών ύδρευσης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό . Ρυθμίζουμε όλοι τις οφειλές μας. Κάνουμε ορθολογική χρήση & συμβάλλουμε στην εξοικονόμησή του.

Καμπάνια ξεκίνησε η ΔΕΥΑΔ για τη ευαισθητοποίηση των πολιτών , για ορθή χρήση αλλά και την πληρωμή των οφειλών από τους πολίτες. Το westcity.gr ως πιστοποιημένο μέλος του μητρώου Online Media  , έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει και να προβάλει διαφημιστικές καμπάνιες από Δημόσιους και δημοτικούς οργανισμούς , όπως και τις επιχειρήσεις αυτών , εν προκειμένω της ΔΕΥΑ Δυμαίων.

Γνωρίζοντας την κακή οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑΔ , το westcity συμμετέχει στην καμπάνια χωρίς καμία χρέωση.

Αγαπητοί καταναλωτές,

Κατανοώντας την δεινή οικονομική κατάσταση όλων μας, στην οποία βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια, η Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων δίνει την δυνατότητα ρύθμισης σε δόσεις πάσης φύσεως οφειλών προκαταβάλλοντας το 10% και ελάχιστη δόση 20 ευρώ. Στην ευνοϊκή ρύθμιση δύνανται να ενταχθούν και οφειλέτες των οποίων οι οφειλές ευρίσκονται ήδη σε διακανονισμό.

Το Νερό παραμένει ένας θησαυρός με ανεκτίμητη αξία και η διαφύλαξή του κοστίζει. Το κόστος αυτό είναι υπόθεση όλων μας και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε από κοινού.