Αθλητισμός

Συνεχίζει ακάθεκτο το “τρένο” της Αχαγιάς ΄82 – Δηλώσεις Λιόνα

Γλαύκο , Απόλλωνα Πατρών , Αχαγιά 82
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Νέα μεγάλη επιτυχία για την Αχαγιά ΄82…

Η Αχαγιά ΄82 συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στην Γ’ Εθνική και τον 1ο Νότιο Όμιλο, αφού πέρασε και από το γήπεδο Κοντοπευκου, συντρίβοντας την Αγία Παρασκευή με 83-64.

Δαβάνης, Νικολάου, Οικονομόπουλος και Μοσχοβάκης τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων και έκαναν ότι ήθελαν την αντίπαλη άμυνα. Έτσι η ομάδα του Θανάση Λιόνα ανέβηκε στο 8-3 και παραμένει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν οι Ντούσαν Ίβκοβιτς και Βαγγέλης Αγγέλου, ενώ το παρών έδωσε και ο Αχαγιώτης γκαρντ, Άγγελος Τσάμης, που μένει μόνιμα στην Αθήνα, όντας παίκτης του Χολαργού.

Τα 10λεπτα: 19-21, 24-28 (ημ.), 11-20, 10-15.

ΚΑΠ (Ταυρόπουλος): Ιβκοβιτς 5 (1), Ανδρικοπουλος 7 (1), Θεοδωράκης, Ετζιάκα 10, Καρακατσάνης, Ζαχαράκης 5 (1), Πρίτσος 2, Παπουλίδης 15, Ροδοστογλου 16 (2), Αρσενικός, Τζίμης 4.
ΑΧΑΓΙΑ ΄82 (Λιόνας): Μοσχοβάκης 12 (1), Σταμόπουλος 8 (1), Δουλγεράκης 2, Νικολάου 16 (1), Γατσούλης 3 (1), Χρυσανθόπουλος 2, Χαμηλός 6 (2), Λαμπρόπουλος, Δαβάνης 18, Οικονομόπουλος 16 (1).

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΟΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

«Σήμερα κάναμε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γιατί φάνηκε ότι η δουλειά που έκαναν τα παιδιά στις διακοπές, μας κράτησε σε ρυθμό, με αποτέλεσμα να γίνει μια πολύ καλή εμφάνιση, συνέχεια των εμφανίσεων που είχαν γίνει το 2017. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου, οι οποίοι ήταν συγκλονιστικοί σε άμυνα και επίθεση. Τέτοιες αποδόσεις, μας κάνουν όλους να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Γιάννη Σταμόπουλο και στον Γιάννη Χαμηλό που έχουν την ονομαστική τους εορτή, καθώς επίσης και στους περίπου 20 φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο και μας βοήθησαν σε αυτόν τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα.»