Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Η εταιρεία Συνεργάτες Οικονομίας σας εύχεται καλή χρονιά !!!

Ε.Φ.Κ.Α. , ρύθμιση των 100 δόσεων , Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων , ΕΦΚΑ , σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά , Συνεργάτες Οικονομίας , δήλωση φορολογικού έτους 2016 , πληρωμή αποδοχών εργαζομένων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η εταιρεία Συνεργάτες Οικονομίας βρίσκεται δίπλα σας με αξιοπιστία και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των λογιστικών.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Πάτρα και στην Κ. Αχαΐα με την παροχή φορολογικών – φοροτεχνικών, λογιστικών και νομικών υπηρεσιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλές στους πελάτες της, εκμεταλλευόμενη την ως τώρα μεγάλη εμπειρία των στελεχών της και καλύπτει το σύνολο των τομέων της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, η εταιρεία του κ. Παναγιωτόπουλου βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον πελάτη και κάθε ενέργεια και υπηρεσία έχει στόχο την ικανοποίηση του.

Οι Συνεργάτες Οικονομίας παρέχουν εδώ και 25 χρόνια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο των οικονομικών και φορολογικών – φοροτεχνικών εργασιών με εξειδικευμένη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη επιχειρήσεων κάθε νομικής μορφής και μεγέθους, καθώς και ιδιωτών, με έμφαση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Η εταιρεία Συνεργάτες οικονομίας σας εύχεται ευτυχισμένο το 2018 με υγεία και ευημερία !