Ελλάδα

Σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας διαμέρισμα (43 τμ) ηλικιωμένης

πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας
Γράφτηκε από Westcity Team
 

Την φωτογραφία από την συμμετοχή ακινήτου σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας κοινοποίησε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος :

Ο Δημοσιογράφος με ιδιαίτερα σκληρό λόγο αναφέρει :

Η Ζανα Μπεμπονη είναι συνταξιούχος. Ζει σε 43 τετραγωνικά, σε υπόγειο διαμέρισμα στην Αθήνα. Η εφορία της έστειλε ειδοποιητήριο κατάσχεσης και πλειστηριασμού της μοναδικής αυτής κατοικίας της για χρέος 15.000 ευρώ από τα οποία οι 5.000 είναι τόκοι. Προηγουμένως φρόντισαν να της κατάσχουν και το τελευταίο ευρώ της σύνταξής της από τον κατά τα άλλα «ακατάσχετο» λογαριασμό της. Επομένως: Η’ η κυρία Μπεμπόνη (με την άδειά της δημοσιοποιούμε την περίπτωσή της) είναι «μεγαλοοφειλέτης», «στρατηγικός κακοπληρωτής με βιλάρες», είναι κάτοχος off shore και paradise papers ή εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης είστε άθλιοι. Κατά τα λοιπά να θυμάστε: Η αλητεία, η ατιμία, το έγκλημα των πλειστηριασμών για να (ξανα)μοιράσετε λεφτά στους τραπεζίτες φίλους σας και στα κοράκια, δεν θα περάσει.

Πλειστηριασμός Πρώτης κατοικίας (παρακαλώ κοινοποιήστε το) -Προς κυβερνώντες (και για να τελειώνουμε με τα άθλια ψέματά…

Posted by Μπογιόπουλος Νίκος on Samstag, 2. Dezember 2017

Like
Like! Τέλειο Χαχα Ουάου! Λυπάμαι... Έλεος

Σχόλια

/* ]]> */